2777
2789
عنوان

واسه پوستتون چکار میکنین؟؟

311 بازدید | 30 پست

که به زیبایی پوستون کمک کرده؟؟

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

هیچی وایمیستم جلو اینه قربون صدقه خودم‌میرم😁

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بفرمایید عزیزان

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک زغال فعال میزنم ...یه روتین پوستی دارم 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ماسک زغال فعال میزنم ...یه روتین پوستی دارم 

چه روالی داری عزیزم

زیاد آرایش نمیکنم

تونر و ماسک و اب رسان جزو روتینمه

هر دو ماه هم پاکسازی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

روغن نارگیل میزنم 

گلاب +خیارمیزنم  قشنگ سر یک روز که بهش رسیدم شب مامانم دید متوجه شد چقدر پوستم جون گرفته و شفاف تر و سفید تر شدم 

البته سفید بودم😁😍😄

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
چه روالی داری عزیزم

شبا اول صورتمو با با میسلار پاک میکنم بعد یه فوم شستشو دارم با اون میشورم بعد تونر میزنم و بعد اون ابرسان 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
شبا اول صورتمو با با میسلار پاک میکنم بعد یه فوم شستشو دارم با اون میشورم بعد تونر میزنم و بعد اون ا ...

میسلار چيه گلم 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بچه ها روغن  شترمرغ هم خوبه واسه پوست؟؟

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔