2777
2789

خواب دیدم از همسرم جدا شدم رفتم با همسر سابقم ازدواج کردم😟

درسته الانم با همسرم یه مشکلاتی دارم اما خدا رو شکر زندگیم صد برابر بهتر از زندگی قبلمه، اصلا یه چیز وحشتناکی بود زندگی قبلم. 

یه وقتایی که بحثمون بالا میگیره با خودم میگم شاید اگه زندگیم جور دیگه ای پیش میرفت که مجبور نبودم جدا بشم،الانم اینطور نمیشد. بعدش که خوب میشیم پشیمون میشن از افکارم.

دیشب تو خواب اصن وحشت زده بودم😬

از اینکه برگشته بودم به مشکلات سابقم دلم داشت میترکید😧

بعد تو همون حین که دوباره با اون ازدواج کرده بودم رفتم خونه زندگیشو نگاه کردم، همه چی بهتر شده بود ،اونم تو خواب زنی که بعد من باهاش ازدواج کرده بودو طلاق داده بود😓 اصن یه وضی

داشتم سکته میکردم ، همش با خودم میگفتم آخه این چه غلطی بود کردم. چجوری با این زندگی کنم.برگردم پیش شوهرم، باز میگفتم آخه مردم چی میگن، طلاق مگه خاله بازیه😫

خلاصه تو این وضعیت بودم و خدا خدا میکردم که همه چی خواب باشه که یهو از خواب پریدم و خدا رو شکر کردم🤕

نخندین...شامم نخورده بودم با معده سبک خوابیدم😒

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب چیزی زیاد فکر کنی همینجوری میشه قروقاطی شدن فکرات ی خاب وکابوسی دراومده

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

خدا میخواسته بهت بفهمونه اون فکرایی ک میکنی اگر درست از اب درمیومد نتیجش میشد خوابت قدر زندگی الانتو بدون😂

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

منم صب خواب مادرشوهر سابقم رو دیدم . یه امامزاده بود منم بودم اون منو نمیدید خواهر عروسش رو واسه نوه اس خواستگاری کرده بود گویا دختره بخاطر اعتیاد پسره جواب رد داده بود اومده بود امامزاده دعا کنه .

هیچ  

احتمالا خیلی به مشکلات العانت  فکر میکنی 

این خواب دیدی  که بت بگن ببین مشکلاتت اون  موقع سخت تر بود یا الان 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ب چیزی زیاد فکر کنی همینجوری میشه قروقاطی شدن فکرات ی خاب وکابوسی دراومده

دروغ چرا، هنوز فکرم درگیر نامردیاییه که در حقم کرد و من بی جواب گذاشتم

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

عزیزم خواب بد رو به آب بگو بریز بره

نیازی به گفتن این که چه خوابی دیدی نیست

انشالله که خیره

من دست نمیکشم از آرزوهام⁦☺️⁩میجنگم تا بهشون برسم..مامانِ یه پسر  و دختر خوشکل...همسر یه مرد زحمتکش...تمام امیدم به خداست که نذاشته تا امروز کم بیارم⁦⁦☺️
دروغ چرا، هنوز فکرم درگیر نامردیاییه که در حقم کرد و من بی جواب گذاشتم

بخاطرهمینع کابوسن اکثرا. منم ب چیزی فکر کنم میادتوخابم و با بقیه اتفاقای زندگیم‌قروقاطی میشه اصن داغون 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
چرا از قبلی جدا شدی؟

اعتیاد ،خیانت، رفیق بازی ،دست بزن، بی مسئولیتی...

منم صب خواب مادرشوهر سابقم رو دیدم . یه امامزاده بود منم بودم اون منو نمیدید خواهر عروسش رو واسه نوه ...

انشاءالله خیره