2777
2789
عنوان

واریکسول

85 بازدید | 9 پست

سلام خانم ها وقتتون بخیر الان شوهرم تو اتاق عمل منم پشت در اتاق عمل براش دعا کنید

الان گفتن عملش تمام شده ریکاوریه

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

ایشالا ب سلامتی بیاد گرید چنده؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم هایی که تجربه دارید لطفا تجربه هاتون رو بگید تا من هم استفاده کنم تو رو خدا

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

سه ک شدیده شوهر خودم گرید ۳ شدید بود عنل کرد

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

نمیدیدونم به خدا گرید چند اما دکتر مگفت کمه یک طرفه هم هست 

یک ماهی میشه فهمیدیم امروز عمل کرده

شما بعد عمل چه کارهایی انجام دادید تو بیمارستان و تو خونه

شمام مشکل باروری دارید

ما هم یک سال و نیم هست که اقدامیم

شمام مشکل باروری دارید ما هم یک سال و نیم هست که اقدامیم

اره عزیزم ۶ ماه گذشته و باردار نشدم...بعد عمل ک اوردیش خونه سوم درس کن غذای سنگین نخوره..وسیله سنگین ب هیچ وجه بلند نکنه من هنوزم نمیذارمش ...بعد عمل ببخشید یه شورت تنگ بپوشه جون بیضه ورم داره و مایعات بخوره و قرصاشو ک دکتر میده

سلام عزیزم، سبزواری هستی؟

اگر اره این لینکو باز کن سبزواریاییم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2927213/دورهمی-مامانای-سبزواری?page=121

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌