2777
2789

سلام خانوما ..یچیزی میگم بین خودمون بمونه 😜داداشم ۱۵سالشه می‌ره باشگاه رشته کشتی..امروز از باشگاه اومد گفت آبجی قارچ گرفتم 😰دیدم یزره از زیر بغلش پایین تر یه دایره قرمز رنگه..منم سریع داداشمو برداشتم بردم دکتر عمومی..متاسفانه دکتر خصوصی رفته بود..این دکتره هم گفت اگزما هستش..خلاصه من خیالم راحت شد و رفتیم پماد گرفتیم که بزنه..از همه بدتر خودم براش زدم..با خودم گفتم حالا که اگزما واگیر نداره..بعد شوهرم اومد خونه دید گفت دکتره چرت گفته اگزما اصلا اینجوری نیست (,رفتیم تو نت سرچ کردیم دیدیم واقعا شکل این برآمدگی قرمز مثل قارچه)پماد هم زدم تو نت دیدم هم برای قارچه هم اگزما..حالا میترسم منم بگیرم چیکار کنم 😭😭منم تا اسم بیماری خارشی یا هر چیزی مثل شپش و این حرفا میاد سریع بدنم خارش میگیره (نه اینکه داشته باشمااااااا😑)بنظرتون این دکتره چرا اینجوری کرده؟واقعا راست میگه؟؟؟کاش میبردمش دکتر متخصص 😒حالا بگید چیکار کنم..همش حس میکنم منم قراره قارچ بگیرم کچل بشمممممم....آخه چراااا(در ضمن داداشم خیلی تمیزه بعد از باشگاه همیشه می‌ره حموم و این قارچ گرفتن عادیه ممکنه از دوستاش که باهاش کشتی میگیرن  گرفته باشه )

قسم خورده به یک قــ⁦♥️⁩ـلب💍✨