2777
2789
بچه ۶ماهه که اونقدا درست کردن عداش سخت نیست همین الان سیب زمینی وتخم مرغ وهویچ اب پز کن براش غدا درس ...

با اجازه اسی

سلام یه سوال میخام جعفری اضافه کنم به سوپ نی نی، میگم چجور ی ریزش کنم؟ 

ساقه هاشو چ کنم؟ 

فقط برگ هاش بشورم؟ 

توی مخلوط کن خرد کنم و..

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب منم بدین 😔

بریز داخل غذا ساز همه ش با هم میکس و خیلی ریز میشه..اگر دستی انجام میدی فعلا برگ بریز

ساقه ش ممکنه ریز نشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
فرقی نمیکنه مگه آخرسر همه رو میکس نمیکنی؟

چرا میکس میکنی خودتون خسته میکنین بادستگاه دوباره کثیف کلری میشه ودستگاه بشورین.غذات اماده شد بریز توبشقاب کره هم بریز باپشت قاشق له کن.من دخترن رواینحوری میدادم

با اجازه اسی سلام یه سوال میخام جعفری اضافه کنم به سوپ نی نی، میگم چجور ی ریزش کنم؟  ساقه هاش ...

بدون ساقه با چاقو یکمی ریز کن. یا بریز تو غذاساز با بقیه. من خودم غذاساز نمیریختم. نرم میشه . ولی فقط برگ

بدون ساقه با چاقو یکمی ریز کن. یا بریز تو غذاساز با بقیه. من خودم غذاساز نمیریختم. نرم میشه . ولی فق ...

یعنی فقط برگ هاش بعد کس بریزم؟ موقع میکس نریزم؟ 

میشه توصیح بدی ببخشیدا 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
یعنی فقط برگ هاش بعد کس بریزم؟ موقع میکس نریزم؟  میشه توصیح بدی ببخشیدا

این حرفیه گل من.  من غذا میپختم.. اول میزاشتم میپخت سیب زمینی و مرغ و برنج و ... اینا بعد با قاشق یا چنگال یا حالا گوشت کوب له میکردم. میزاشتم خوب بپزه لعاب بندازه. آخرای پخت برگای جعفری رو میریزن . کوچولو کن بریز . ده دقیقه ای میپزه بعد حسابی لهش کن. نوش جون نی نی

چرا میکس میکنی خودتون خسته میکنین بادستگاه دوباره کثیف کلری میشه ودستگاه بشورین.غذات اماده شد بریز ت ...

من با گوشت کوب برقی میکنم راحتترم 

گوشتو که نمیشه با پشت قاشق له کرد