2777
2789
عنوان

دیدن مرده

108 بازدید | 14 پست

چند وقته خوابه پدرمو میبینم یه لباس پیشم جا گذاشته بود اخرین بار خیلی دوسش داشت حالا من اونو تو پلاستیک کردمش که بوی بابام نره حالام هروقت خواب میبینم باهمون لباسه دیشب کلی باهم گشتیم ولی چون شهرستان دفنش کردیم خونش نبردیم دوربدیم دیشب گفت من برم تا خونم برمیگردم گفت یه چیزی میخوام بر دارم تعبیرش چی میتونه باشه کسی چیزی میدونه

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید مرده رو میبردید برای اخرین بار خونش. امیدش اونجاس یک دفه ببرید خاکش کنید چشم به راهه همش انگار

خدایا فرزندی که به من عطامیکنی سلیمانیه زمان باشد عاقبت بخیر و صالح باشد انشالله.الهم صل علی محمد وال محمد                        خدایا خانوادم سلامت وعاقبت بخیر باشند          دامن تمام منتظران سبزبشه به امیدخودت خداجون......آمیییین
کسی تعبیرشو نمیدونه

تعبیرش مشخصه دیگه چون نبردینش خونش دلش انگاری هنوز اونجاس

خدایا فرزندی که به من عطامیکنی سلیمانیه زمان باشد عاقبت بخیر و صالح باشد انشالله.الهم صل علی محمد وال محمد                        خدایا خانوادم سلامت وعاقبت بخیر باشند          دامن تمام منتظران سبزبشه به امیدخودت خداجون......آمیییین
خدا رحمتشون کنه .چرا اذیتت میکنه؟ متاهلی که

اره متاهلم برام احترام نمیذاره چون من ناراحتی قلبی و تپش قلب بالا و دریچه قلبم خون پس میده خونه عموم مراسم برگزارشد من مراسما بودم ولی شبو نمیموندم چون باهربار دیدن بقیه که برا بابام اومده بودن اتیشم میزد کلی قرص قلب خوردم شوهرم دید حالم بده گفت شبو نمون برا همین ابجیم ناراحت شده به بابام خیلی وابسته بودم تو دوروز ۷تا قرص قلب خورده بودم 

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
باید مرده رو میبردید برای اخرین بار خونش. امیدش اونجاس یک دفه ببرید خاکش کنید چشم به راهه همش انگار

اخه گفتن موقع دفن باید دور بدیم بزا همین خونه عموم دور دادن

اخه گفتن موقع دفن باید دور بدیم بزا همین خونه عموم دور دادن

خدارحمتش کنه براش زیادقران بخون وخیرات کن 

خدارحمتش کنه براش زیادقران بخون وخیرات کن 

مرسی گلم اره کارای خونه رو انجام میدم سوره و صلوات میخوم براش