2777
2789

چجوریه ک بعضیا هم قیافه هم هیکل عادی دارند اما وقتی شوهرشون تو فیلم یا بیرون زن خوش اندام و زیبا میبینن کاملا ریلکس و بیخیالن؟

من کفرم درمیاد دلم میخواد خفش کنم اخرشم دعوامون میشه

اعتماد بنفسم دارم ولی این کار نقطه ضعفه منه...

چجوری بیخیال باشم؟

مثلا خواهر شوهر من تقریبا۲۹ سالشه خودش عادیه ولی وقتی تو اینستا یه مدل باز یا زن خوشگل میبینه زود ب شوهرش نشون میده میگه نگاه کن ماشا.. چ نازهههه

من بخاطر همین چیزا اصلا اینستا نصب نکردم ک اونم نصب نکنه...

شوهرمم ادم خوبیه ها چشمش پاکه تا حالا چیزی ازش  ندیدم......

ترخدا کمک کنین بی تفاوت باشم و این چیزا برام مهم نباشه😔😔

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کتاب بهت معرفی کنم بخون.

رازهایی درباره مردان که همه زنان باید بدانند از باربارا دی آنجلیس.

خیلی بهت کمک میکنه عزیزم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

حالا یه دید کوچولو چه اشکالی داره  

😁حالا من خودم اگه از چهره ی کسی خوشم بیاد میگم. اما گاهی هنسرم یه خانوم خوشکل تو تیوی ببینه اگه خوشکل باشه تایید میکنم اگه نباشه هم ایراداشو میگم.  البته اگه مرد موشکلم ببینم همین رفتار رو میکنم

منم مث خواهرشوهرتم اصلا برام مهم نیس

خودم خانومای خوشگل رو ب همسرم نشون میدم

اینجا خیلی وقتا میبینم خانوما از روابط شوهر و جاریشون ناراحتن مثلا بخاطر دست دادن شوهرشون با جاری دعوا میکنن  اصلا نمیتونم درکشون کنم، من اصلا اینطور نیستم،شوهرم با جاریام شوخی میکنه همو بغل میکنن ،پیش هم راحتن

راجب چیه؟برم بخرم یعنی؟

کمک میکنه مردها رو بهتر بشناسید.

میتونه تو ارتباطتون با همسرتون تاثیر خیلی مثبتی بذاره.

من خیلی دوستش داشتم.

فکر کنم پی دی افش هم باشه که دانلود کنید.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من ازدواج نکردم به دردم میخوره ؟😐 

آره منم ازدواج نکردم ولی خوندمش در آینده بهت کمک میکنه.

تو مقدمش هم نوشته این کتابیه که وقتی خوندیدش آرزو میکنید کاش در اولین رابطم خونده بودمش.

به نظر من عالی بود.