2777
2789

سلام خانوما مامانایی ک نگرانین بچه هاتون چی بخورن..یا هر صبح فکر میکنین امروز چی بزارم ک فسقلی بخوره بیاین دور هم باشیم گروه سنی هم فرق نداره دختر من ۱۵ ماهشه..هرچی درست کردید صبحونه ناهار شام بیاید بنویسید شاید برای بقیه مامانا ایده بشه و بچه هاشون دوست داشته باشن

👼🥛من امروز صبحونه دخترم هرکاری کردم ن کره نه مربا نه بیسکوییت نه ویفر نه پنیر گردو نخورد تخم مرغ دوست داره اما به نظرم هر روزشم خوب نیست..۷ تا شیر خشک خورد همین..

👶🍜واسه ناهار هم میخام کته برنج ایرانی و لوبیا چیتی(خانوما لوبیا چیتی واسه بچه هاتون خیلی خاصیت داره ولی حتما یک شب خیسش کنید نفقش بره..بعد غذا هم آب جوشیده ولرم با یکم نیات و عرق نعنا بدید)با سیب زمینی و قارچ میخام بدم

👩‍👧🍔شامم میخام واسش سوپ پای مرغ بدم

شما هم بنویسید 

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

پسر من5 سالشه خودش سفارش میده چی براش درست کنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
پسر من5 سالشه خودش سفارش میده چی براش درست کنم    

خوش به حالت😂😂

من دخترم صبحونهه هیچی نمیخوره اما ناهار شام میخوره فقط نمیدونم واسش چی بپزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من هفت ماهشه فهلا فقط فرنی بهش میدم از دیروز زرده تخم مرغم دارم براش تست میکنم

پسرم هم سنای پسر شما بود صبحانه یه روز پنکیک یه روز‌خاکینه یه روز‌نونو کره و‌حلوا شکری یا کره بادوم‌زمینی میداذم ناهارشم یا گوشت میذاشتم تو‌شیشه یا کته با کوشت یا بلدرچین نخود پلو استانبولی تو کته هاشم آب قلم یا عصاره پای مرغ میریختم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
دختر من هفت ماهشه فهلا فقط قرنی بهش میدم تز دیروز زرده تخم مرغم دارم براش تست میکنم پسرم هم سنای پس ...

من بلدرچین دارم اما نمیدونم چطوری واسش غذا درست کنم.؟

من دخترم سه سالو دو ماهشه هفته ای یک وعده غذا میخوره😞

ببین عزیزم من بادارم دخترم رو از شیر گزفتم هیچی نمیخووورد حتی شیر خشک بچه حوصله میخواد کم کم اوردمش روی روال عادی

ببین عزیزم من بادارم دخترم رو از شیر گزفتم هیچی نمیخووورد حتی شیر خشک بچه حوصله میخواد کم کم اوردمش ...

من18ماهگی از شیر گرفتمش. از یک سالگی به بعد خیلی بد غذا شد خیلی. الان از دیروز ناهار تاحالا هیچی نخورد

من دخترم سه سالو دو ماهشه هفته ای یک وعده غذا میخوره😞

ای جااان

وقتی میخای غذا بپزی ببرش تو آشپزخونه مثلا کمک بگیر ازش هی بگو خودت غذا برامون درست میکنی باور کن اینجوری کنی میخوره از دستپخت خودش

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
 من بلدرچین دارم اما نمیدونم چطوری واسش غذا درست کنم.؟

چندتا بلدرچين رو با پیاز و خیلی کم زردچوبه و نمک بذار کم سه چهار ساعت بپزه حسابی له بشه آبشو بصورت عصاره فریز کن در طول هفته بنداز تو سوپاش یا غذاهاش فقط حتما صافش کن چون استخوان خیلی ریز داره