2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 33 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگه شایداخلاقت درست میشدبااین کارمیگه پول دادم بهش که بهت زنگ بزنه میگم شایدازاون زن ها باشه

عزیزم شوهرت خودش زبون داشته شایدم داره دروغ میگه شاید زنه یولشکی شماره تورو از رو گوشیش برداشته الانم شوهرت نیخواد سوتیو جمع کنه همچین دروغی گفته 

به نظرم زنه يواشكى شمارت رو برداشته از گوشيش.با شوهرت دعواش شده خواسته تلافى كنه به تو زنگ زده.شوهرت هم براى اينكه ضايع نشه الكى اينجورى گفته كه خودم دادم تا رفتارت درست شه.چون ميدونسته زنه زنگ ميزنه.يه بهونه اى درست كرده كه براى درست شدن رفتارت اينكارو كردم

عزیزم شوهرت خودش زبون داشته شایدم داره دروغ میگه شاید زنه یولشکی شماره تورو از رو گوشیش برداشته الان ...

نمیدونم اخه خیلی بخاطرزبونم دعوامون میشدنمیدونم چیکارکنم چطوری بفهمم هنوزباهاش هست یانه ارخودش میپرسم مرگ مادرشوقسم میخوره که همه چی تموم شده 

من خیییییلی حساس و زود رنجم ولی واسه هر مشکلی میگم آخرین راه طلاقه ولی واسه خیانت حتی در حد پیام میگم  اولین راه و آخرین راه طلاقه  میگن مردی رو ک ی زن بتونه ازم بگیره خودم دو دستی تقدیمش میکنم عزیزم تا کی میخوای  مواظب باشی نکنه بهم خیانت کنه نکنه یکی دیگه رو بخاد تا کی میتونی کنترلش کنی تو ارزشت و لیاقتت کسی هست ک در هر شرایطی تو رو دوست داشته باشه و 

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

نمیدونم اخه خیلی بخاطرزبونم دعوامون میشدنمیدونم چیکارکنم چطوری بفهمم هنوزباهاش هست یانه ارخودش میپرس ...

ببین خودتم قبلا بهش مشکوک شده بود تو تاپیکای بلت دیدم به هیچ وجه زود خام نشو یه مدت کامل زیر نظرش بگیر گول حرفاشو نخور زیر نظرش بگیر اون موقع تصمیمی که میخوایی رو جدی کن یه مدت تعقیبش کن ببین کجاها میره با کی میره رمز گوشیشو داشته باش اگر نده معلومه چیزیو پنهان میکنه 

به نظرم زنه يواشكى شمارت رو برداشته از گوشيش.با شوهرت دعواش شده خواسته تلافى كنه به تو زنگ زده.شوهرت ...

نمیدونم توروخدابگبن چیکارکنم الان 1هفته است من فقط گریه میکنم

تا اومد خونه سریع گوشیشو از دستش بگیر تا هیچ فرصای بهش نده بگو رمز گوشیتو بزن اگه برات زد و گوشیو داد دستت کامل چکش کن حتی ببین رمز دوم نزنه برات من گوشیم honorبود وقتی میخواستم بدم دست کسی که اعتماد ندارم بهش رمز دوم رو میزدم خیلی از پیام ها و عکس ها و خیلی از برنامه هارو نشون نمیداد و برای اینم که بفهمی رمز دوم داره یا نه برو تو تنظیمات تو امنیت اونجا نوشته رمز اصلی و رمز جانشین اگه دو گزینه بود که هیچ اگر نبود رمز دوم داره و اینکه اینم بستگی داره که مدل گوشی شوهرت چیه چون بعضی گوشیا ندارن برو تلگرامش ببین چت مخفی داره یا نه اگه زدی رو چت مخفی  وبهت گفت رمز رو وارد کن یعنی یه چیزیا مخفی کرده اگه مخفی نداشته باشه تازه بهت میگه چت مخفی رو فعال کنید رمز جدید رو بزنید

ببین خودتم قبلا بهش مشکوک شده بود تو تاپیکای بلت دیدم به هیچ وجه زود خام نشو یه مدت کامل زیر نظرش بگ ...

رمزگوشیشوکه بهم نمیده اخه من چطوری تعقیبش کنم من تازه 1ساله امده تهران خراب شده جای روبلدنیستم بعدشغلشم مسافرکشی

ببينم شماره ي شما توي موبايل همسرت به اسمي ذخيره شده كه هر كي ببينه متوجه ميشه اين شماره ي همسرشه . شما فكر كن گوشيت بيوفته دست يكي و اسم 10 تا مرد توش باشه كه همه شون هم با شما نسبت دارن . از كجا ميخاد بفهمه كدومشون همسر شما هست و كدومش فرزند شماس .

رمزگوشیشوکه بهم نمیده اخه من چطوری تعقیبش کنم من تازه 1ساله امده تهران خراب شده جای روبلدنیستم بعدشغ ...

همین دلیلی میشه برای بهونه چه دلیلی داره رمزگوشیشو نمیزنه به خودشم بگو چیا داری مخفی میکنی که رمزتو نمیزنی یا طلاق میگیرم ازت و به کل فامیلت هم میگم خیانتکار بودی و ابروتو میبرم  یا همین الان رمز گوشیتو میزنی چه دلیلی داره نمیزنی بعدشم مگه نمیگی دوسم داره و ..... پس چه دلیلی داره که گوشیتو ازم مخفی میکنی 

هرجور شده گوشیشو بگیر از دستش که رمزشو بزنه اگر نزد یه راه دیگه داری تا اومد خونه رفت حمومی جایی سریع گوشیشا برداری بدویی دم موبایلی بگی  رمزمو یادم رفته سریع برات بازش میکنه 

تا اومد خونه سریع گوشیشو از دستش بگیر تا هیچ فرصای بهش نده بگو رمز گوشیتو بزن اگه برات زد و گوشیو دا ...

گوشیش اپله تلگرام نداره اینستا داره هروقت میادخونه تاموقع خواب میره اینستا تازع بازن که دعواش شده بودزن عکس خودش وشوهرموگذاشته بودتواینستا دایش دیده بودتواینستابعدزنگ زده بودکه ابن زن کی باتوعکس گذاشته شوهرم گفت فتوشابه

من خیییییلی حساس و زود رنجم ولی واسه هر مشکلی میگم آخرین راه طلاقه ولی واسه خیانت حتی در حد پیام میگ ...

منم خیلی زودرنجم ولی اخه اینم دوست دارم نمیتونم ولش کنم

گوشیش اپله تلگرام نداره اینستا داره هروقت میادخونه تاموقع خواب میره اینستا تازع بازن که دعواش شده بو ...

پس دیگه چته خواهر من تو که میدونی با هم هستن پس چرا وایستادی اگه دوسش داری و نمیخوایی ازش جدا شی باید خیلی چیزا رو تحمل کنی الان دیه روش باز میشه و با زنای بیشتری میتابه یا همون زنو جلو خودت میاره تو خونه لطفا کمی به فکر خودت باش این زندگیو تموم کن تو لیاقتت خیلی بیشتر از ایناس دختر خاله منم به خاطر خیانت شوهرش ازش طلاق گرفت اونم کی فهمید ؟وقتی که دو روز مونده بود به عروسی جهاز رو چیده بودن کارت عروسیو پخش کرده بودن طلاقشو گرفت الانم خداروشکر این شوهرش عالیه هیچی براش کم نمیذاره از گل کمترم بهش نمیگه اگه به خاطر علاقش و ترس از حرف مردم با اون ادامه میداد الان زندگیش تباه شده بود