2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هنینطور میترسم برا ان تی مشکل پیش بیاد

واقعا؟ کی میرین دکتر؟ ازش بپرسین نتیجه اش به منم بگین آخه من دو هفته دیگه میرم تا اونموقع از استرس میمیرم 

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
۱۹ ابان اولین روزه پریودم بود

منم 19 مهر بودم .

یک ماه با هم فاصله داریم . بری تو ابزار محاسبه زایمان برات میزنه : فرزند شما در تاریخ دوشنبه 27 مرداد 1399 متولد می شود.
شما در هفته 8 از بارداری خود هستید.

اینجا 

https://www.ninisite.com/tools/childbirth

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
خوب خوش به حاللت خیلی خوبه که بعضی هاا اصلان ندارن از خوش شانسیته.چند هفته هستی؟

میترسم مشکلی باشه آخه هفته ششم رفتم سونو جنین دیده نشد منم خیلی نگرانم نکنه خدانکرده پوچ باشه

واقعا؟ کی میرین دکتر؟ ازش بپرسین نتیجه اش به منم بگین آخه من دو هفته دیگه میرم تا اونموقع از استرس م ...

من که دیگه برا ان تی باید برم دکتر یک ماهه دیگه بهم وقت داده

میترسم مشکلی باشه آخه هفته ششم رفتم سونو جنین دیده نشد منم خیلی نگرانم نکنه خدانکرده پوچ باشه

یه مرکز سونوگرافی خوبی برو ایندفعه.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

خوب حتمان برو دکتر برات دباره سونو بزنه چون تر هفته ۹ دیگه قلب باید تشکیل بشه

یه مرکز سونوگرافی خوبی برو ایندفعه.

منتظرم هفته هشتم بگذره برم

دعا کنین برام بعد چند سال انتظار خدا خودش خوشحالم کنه نا امیدم نکنه

خوب حتمان برو دکتر برات دباره سونو بزنه چون تر هفته ۹ دیگه قلب باید تشکیل بشه

آره دیگه منتظرم هفته نهم بیاد برم دکتر سونو بنویسه