نه خانمی مشکلی نداره احتمالا زود دردات شروع شده که امپول داده و این خوبه برای کنجدت!! ایشالله که به سلامتی و راحتی زایمان کنی و نی نی نازتو بغل بگیری. برای منم دعا کن گلم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
الان اونقد دستگاه هست که راحت بچه شیش ماهه و هفت ماهه رو نگه میداره تازه همشون سالمن مگه ریه اشون کامل نباشه که با دستگا و اینا حله آجی
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
نه عزیزم خوب کاری کردن آمپول ریه زدن نی نی من هفت ماهه بدنیا اومد سی ساعت قبلش آمپول ریه هاشو زدن خدا رو شکر الان بدون اکسیژن نفس میکشه. تو هم سر زایمانت دعا کن دخترم به سلامت بیاد الان تو ان آی سی یو هست
بچه دخترخالم سیو پنج هفته به دنیا اومد تازه اون اصلا از قبل درد نداشت یهو به خونریزی افتاد و و بیمارستان سریع امپول ریه زدن سزارین کردن . بچش چهارسالشه شیش مترم زبون داره . نگران نباش .توکل بر خدا