2777
2789
عنوان

لجبازی کودک

88 بازدید | 12 پست

سلام میشه کمکم کنید .یه پسر ۶ساله دارم دخترم ۴ماهه بدنیا اومده پسرم خیلی لجباز و بد دهن شده و اذیت میکنه دخترمم دائم نق میزنه عصبی شدم نمیتونم به پسرم برسم چیکارکنم پسرم خوب بشه و بتونم زیاد بهش توجه کنم اصلا باید چیکارکنم تا اون حس نکنه بهش بی توجه شدیم و چطور مدیریت زندگی را دوباره بتونم دستم بگیرم 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

میگ ازوقتی خواهرم بدنیا اومده کسی منا دوست نداره 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه فقط وقت میکنم به دخترم برسم دائم درحال گریه کردنه و باید ارومش کنم موقعی هم ک خوابه باید کارهای خونه را انجام بدم 

میگ ازوقتی خواهرم بدنیا اومده کسی منا دوست نداره 

عزیزم من تجربه اي در اين زمينه ندارم، ولي بنظرم تو خلوت و ارامش خودتو پدرش باهاش صحبت کنید و بهش بگید بعد از پدرت تو مرده این خونه اي، منو اجيتم نياز به يه ادمه قوي مثه تو و بابات داريم كه ازمون مواظبت كنه، ادم مگه میشه بچه ي خودش بخصوص بزرگه رو دوس نداشته باشه و..

براش کادو بخرین برای رفتن ب تفریح ازش نظرخواهی کنین بازی کنین باهاش و ب خواسته های معقولش جواب مثبت بدین ب رفتارهای بدش اصلا توجه نکنین انگار ندیدین تا یه مدت با دلش راه بیاین لجبازی برای اینه ک فکر میکنه ب خواسته هاش توجه ندارین

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
یسری از کارهای بچتو بهش بسپار، مثلا برات پوشک بیاره یا لباس بیاره، وقت بزار یه ساعتهایی با جفتشون با ...

دقیقا کاری که دوستمون میگه انجام بده صد در صد جواب میگیری

خوشبختی من،پیدا کردن تو از میان این همه ضمیر بود.

ممنونم ازهمتون ک راهنماییم کردین .ازفردا همین کارهارامیکنم ایشالا ک خوب بشه