سلام میشه کمکم کنید .یه پسر ۶ساله دارم دخترم ۴ماهه بدنیا اومده پسرم خیلی لجباز و بد دهن شده و اذیت میکنه دخترمم دائم نق میزنه عصبی شدم نمیتونم به پسرم برسم چیکارکنم پسرم خوب بشه و بتونم زیاد بهش توجه کنم اصلا باید چیکارکنم تا اون حس نکنه بهش بی توجه شدیم و چطور مدیریت زندگی را دوباره بتونم دستم بگیرم
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه فقط وقت میکنم به دخترم برسم دائم درحال گریه کردنه و باید ارومش کنم موقعی هم ک خوابه باید کارهای خونه را انجام بدم
عزیزم من تجربه اي در اين زمينه ندارم، ولي بنظرم تو خلوت و ارامش خودتو پدرش باهاش صحبت کنید و بهش بگید بعد از پدرت تو مرده این خونه اي، منو اجيتم نياز به يه ادمه قوي مثه تو و بابات داريم كه ازمون مواظبت كنه، ادم مگه میشه بچه ي خودش بخصوص بزرگه رو دوس نداشته باشه و..
براش کادو بخرین برای رفتن ب تفریح ازش نظرخواهی کنین بازی کنین باهاش و ب خواسته های معقولش جواب مثبت بدین ب رفتارهای بدش اصلا توجه نکنین انگار ندیدین تا یه مدت با دلش راه بیاین لجبازی برای اینه ک فکر میکنه ب خواسته هاش توجه ندارین
هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم 😊