2777
2789
عنوان

یکی از بهترین روزای زندگیم خدا جایه حقه بیایین بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 49 پست

مو به مو هر چی بار خواهر من بدبخت کرده سر دخترش اومده من واقعا اولش ناراحت شدم ولی یاد اشکای خاهرم افتادم کلا یاد اون داد و بیدادایی ک با ۱۷ سال سن وسط خونمون میگرد گفتم خدایی زمین گرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خواهرشوهره دختر نبوده؟

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
یعنی خواهرشوهره دختر نبوده؟

حالا وسط اینجا😂

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
تا مینویسه بیاین خودمون حدس بزنیم بعدش 🤦🏻‍♀️🤣

کلید اسرارع دیگه همون بلایی ک سر خواهرش دراوردن لابد سر دخترشرن اومده

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

درسته اسی.خواهر منم جواب بدیاشونو گرفته از خدا.الان میگه راحتم دیگع.اما کاش منم بگیرم.توروخدا دعام کنین.خیلی اذیتم میکنن با حرفا و کاراشون.البته پدرشوهر و مادر شوهر و برادر شوهرا.خدا برعکس منو بیاره براشون.بد بودم خوب بیاد.بد بودم خوبش.

پسره سه سال پیش مثل اینکه این کارو با دختره کرده بوده بعد خامواده دخترم فهمیدن بزور رفتن در خونه پسره باید بیایی دختر مارو بگیری پسره ام گفته بود من کلا قصد ازدواج دارم باهاش ولی فعلا شرایط مالی خوبی ندارم گفتن بیا بگیر ما کمکت میکنیم اکمده گرفته حالا میگن برو فلان خونه رو بگیر فلان ماشین رو بگیر خانواده ی محترمی نیستن

اره بخدا خاهر من اینقدر بدبخت امروز زنگز ده بود اولش گریه میکرد ک بدبخت رو زده هنوز عقدن دستش بشکنه خودم دوهزاریشو انداختم گفتم چرا اینقدر بیچاره ای تو باوا تو چرا گریه میکین کی واسه تو گریه کرد بیخیال باش بخند 

اره بخدا خاهر من اینقدر بدبخت امروز زنگز ده بود اولش گریه میکرد ک بدبخت رو زده هنوز عقدن دستش بشکنه ...

اخه چه خواهر مهربونی!

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
من انقد حرف شنیدم انقد شنیدم که کسی باورش نمیشه ولی هرروز خوشتر از دیروزن

بخدا یه وقتی یه جوری بشه 

منم همیشه به خاهرم میگقتم اینا داماد خوبی گیرشون نمیاد میگفت نه این شانس مامان من بود مادرشوهرم شانس داره دامادش قربونش میره فلان میکنه علان میکنه میگفتم تو واستا من مطمینم خدایی ام بد شد شمام صبر کن عزیزم من میدونم خدا همه چیو واسه اون دنیا نمیذاره ادمای باید جواب یه سری چیزارم اینجا بدن تا همه شاهد باشن