2777
2789
عنوان

بیاین میزان درآمدهاتون رو بگید و اینکه راضی هستید یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 99407 بازدید | 950 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم همه مثل هم نیستن من خودم هیچ ادعایی ندارم اما مثلا خواهرم پزشکه مدااااااام مطالعه داره، این ...

کجا کار میکنن؟ مطب دارن؟ درآمدشون چقدره؟ میدونین؟ 

آینده حتما" زیباست.🥰
همینو بگووو اونوقت خواهر من ۳ تومن خودش میگیره ۳ تومن همسرش خونه هم ندارن معیشتی ندادن بهشون

من شوهرم کارمنده و حقوقش ۳ و خرده ایه؛ فقط به خاطر ماشینهایی که به اسممون بود و فکر میکنم حساب بانکی من همون ابتدا یارانه مون رو قطع کردن! فقط یکسال یارانه گرفتیم!

البته حساب و کتاب دقیقی هم نداره؛ خیلی ها رو میشناسم که چندتا ملک دارند و.... ولی هنوز یارانه می گیرند.

عرض كردم پزشك عمومي دندانپزشك  و راديولوژيست پزشك عمومي نيستن

آخه اونم تو تلویزیون دو  سه سال پیش بحث شده بود حقوق پزشک ها زیاده در دفاع یه آقای دکتری فرمودن حقوقشون ۲۰ تومن عمومیا که خیلی بخور نمیره. دیگه نمیدونم. 🤔

آینده حتما" زیباست.🥰
من فعلا ماهی 3 همسرم از 3 ونیم تا 5 متغیر فعلا که عقدیم ولی سخته هنوز می خوایم خونه بخریم

موفق باشي عزيزم 

شغلتون چيه 

من خودم انتخاب رشته دارم ميخوام ببينم خانما بيشتر كدوم رشته هارو خوندن

شوهرم راننده کامیون 

اگه یه ماه ۴ سرویس بره حدود ۱۵ 

اگه کمتر بره حدود ۷تا ۱۰ میلیون 

دنیای قشنگیه 🖤ولی به ماچه 😜😜😜تنها کسی که قلبت را نخواهد شکست همان کسی هست که ان را ساخته است........ ❤❤❤
من تو عنوان تایپکم نوشتم اگر دوست دشتید شغلتون رو بگین.اور دوست داشتید!! چون می دونم بعضیا خوششون نم ...

اینم حرفیه ناراحت نشو همشهری عزیزم😍😘

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
میگن شوهرشون از پدرشون جدا نکردن به حساب ایشون میریزن مال شوهرشونو،برا ایشونم به خودشون میریزن به عن ...

در صورت ازدواج میشه یارانه رو جدا کرد

ک اگ خانوم با همسرش یکی نیست میتونه ازدواج دوم خانوم باشه ک خودش سرپرست خودش شده و همسرش هنوز پدرشون یارانه رو دریافت میکنن

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
یعنی از شغل شوهرتون همین یه دونه توی ایران هست که اگر بگید همه میفهمند شمایید؟!

شاید

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐