2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن و بخاطر بچه دارن زندگی میکنن بیاین درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6516 بازدید | 201 پست
با بچه سخته کوچولوت چند ماهسه

۵سالشه 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله هرزن یامردی که به خانوادش خیانت میکنه  تو تختای بیمارستان به بدتررررررین شکل ممکن جون ب ...

نمیتونم جون دادن کسی رو ببینم حتی خائن باشه بهم😣

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
شرایطت چطوره ؟ شوهرت بهتر سده

زنه رو ولش کرده ولی دیگه حسی ندارم بهش خودشم بکشه فایده نداره.فردا میریم دنبال کارای قانونی برای سند خونه حضانت و حق طلاق هر حقی بتونم میگیرم وگرنه بهش امیدی ندارم 

چندبار خیانت کرد؟من بعداز ۷سال زندگی فهمیدم ۱سال صیغه داشته من نمیدونستم.میخوام بیخیالش شم ولی زندگی ...

کلی خیلی زیادالان درحال حاضر۲ساله بایکی هست ک قراره فک کنم بگیرتش ۳ماهه بایه شوهردارو۲ماهه ک بازن ۱۷ساله کچندروزپیشم باهاش رابطه داشته هیچوقتم‌پشیمون نیس وانکارمیکنه

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  
کلی خیلی زیادالان درحال حاضر۲ساله بایکی هست ک قراره فک کنم بگیرتش ۳ماهه بایه شوهردارو۲ماهه ک بازن ۱۷ ...

واای خدا اینا مریضن تنوع طلبن. خدا بهمون رحم کنه 😔

زنه رو ولش کرده ولی دیگه حسی ندارم بهش خودشم بکشه فایده نداره.فردا میریم دنبال کارای قانونی برای سند ...

خداربهت صبر بده انشالله که دیگه تکرار نمیکنه .حواست به بچه نازت باشه گناه داره همش ناراحتی تو خونه

ارزوی مرگ کسی رو ندارم.فقط ارزومیکنم دلش مثل من بشکنه.هم اون زنی که اومد تو زندگیم هم شوهرم.تاوان بد ...

ان شاالله منم همیشه همین دعارومیکنم ک دردموبکشن 

واای خدا اینا مریضن تنوع طلبن. خدا بهمون رحم کنه 😔

من‌دیگه میخوام‌خودموازشرش راحت کنم ۸سال فرصت دادم ولی درست نمیشه 

کابوس وحشناک من😕😕 ای کاش ازلحاظ مالی روپای خودتون بودین جدامیشدین

جدا هم بشم فردا به چشم مطلقه نگام میکنن ارامش ندارم.الان فقط اسمش روم هست کافیه وگرنه حسی نمونده

من‌دیگه میخوام‌خودموازشرش راحت کنم ۸سال فرصت دادم ولی درست نمیشه 

متاسفم.لیاقت ندارن مردای هرزه😔