2777
2789
عنوان

بچه ها ایا من اشتباه کردم

797 بازدید | 36 پست

دایی من هر وقت میادش خونه ما میگه اینو لوس کردین بزنین تو سرش درس بخونه لی به لالاش نزارین یه کلاسی چیزی بفرسین یه حرفه ای یاد بگیره خرجش دراره اینجا نخوره وبخوابه از این حرفا و بابا منم تحت تاثیر قرار میگیره و بدتر میکنه برید تایپیک های قبل بخونید ببینید ایا من می خورم می خوابم یا نه

تازه مامانم منو جا کرده تو اتاق که چرا اینطوری رفتار کردم

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

منم لجم گرفت به داییم گفتم به توچه که میایی دخالت میکنی و اینو پرش میکنی میری هر دفعه از بسکی اذیت نمیکنه

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دایی رو اعصابی

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
منم لجم گرفت به داییم گفتم به توچه که میایی دخالت میکنی و اینو پرش میکنی میری هر دفعه از بسکی اذیت ن ...

خوب گفتی دوتا لگدم میزدیش چه داییا بدشدن

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘