2777
2789

سلام دوستان تو پستای قبلیم هست ولی خلاصه بگم با کسی دوسش داشتم و یک سالو نیمه دوستم دو شب پیش بخاطر پنهان کردن سفرش به شیراز قهرم من کلی گریه کردم و گفتم حتما بخاطر یه زن بوده که پنهان کردی وگرنه دلیلی نداشت نگی اونم فقط میگفت اروم باش خلاصه دیگه چیزی نگفتم و اونم یه پیام فرستاده بود تو واتساپ و پاکش کرده بود تا دیشب دیدم بلاکم کرده تو واتساپ و تلگرام ! اخه میدونه خیلی ناراحت میشم و بجوری ضعفمه !!!

حالا زورم میاد همینجوری ولش کنم گعتم بنظرتون بگم بیاد برای اخرین بار بیاد حرفامونو بزنیم یا کلا بیخیال شم یا چی

🐷🐶عروسک ننه فندوقی🐻:

قیمت: 20 تومان

قیمت کیلویی: 85 تومان

حداقل سفارش ۱۰ کیلو

سایز ۱۵ الی ۲۵ سانت🌺🍀🌷🌷

🚫انتخابی نیست میکس میباشد🚫

... ....:

عروسک ها خارجی و قابل شستشو هستند

با تضمین بدون لک و خرابی

ارسال به سراسر کشور

عروسک های خارجی

جهت سفارش: @Nane_Fandoghi

🐷🐶عروسک ننه فندوقی🐻

aroosak_nane_fandoghi

https://instagram.com/Aroosak_Nane_Fandoghii

https://telegram.com/Aroosak_Nane_Fandoghi

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

حرف بزنی بیشتر میچزی

ولش کن بره بابا

مردی ک بلاک میکنه میره یاواقعا نمیخاد

یادنبال نازکشیه

ک نازشو بکشی تا ابددددددد کارت میشه نازکشیدن

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
نمیدونم نگفت فرصت نشد چون من دیگه برگشتم خونه 

خب اجازه بده برات توضیح بده منطقیو اروم حرف بزنین خیلی بهتر از اینه که بیخیال بشی اما بعدا اوضاع بخاطرش بدتر بشه

تـو بـرای خــودت کـافی هـسـتـی💕