2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم نرمال محبتو ترجیح میده ولی خب آدما بعضا غیر قابل پیش بینی هستن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

من خیلی ادم مغروریم.ولی وقتی عشقم مغرور بازی درنمیاره همیشه محبت میکنه اگه ناراحتش کنم زودمنومیبخشه میگه ازعشقم ناراحت نمیشم چرا مغرور بازی درارم؟ باید رفتارتو با رفتارطرف مقابلت بسنجی.تورابطه ای که من هستم غرور بی معنیه

بستگی داره بخوای به چه نتیجه ای برسی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

توی رابطه نباید اصن غرور داشت و این باید دوطرفه همچین بود

والا بستگی طرفت داره ک چطور باشه

محبت بعضا جذبش میشن 

و بعضا کم کم ای محبته دلشونو میزنه

ب هیچ صراطی مستقیم نیستن البته بعضا فقط ن ب غرور ن ب محبت

حد وسطشو باش ن سرد باش ن هم زیادی محبت اگ برا هرکاری کوتاه بیای و مهربون باشی دیگ اینو وظیفت میدونن و بد میشه. حد وسط فقط

هی تو همینطور که هستی بی نقصی اینو همیشه یادت باشه!   

بستگی داره طرف چجور ادمی باشه

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟