2777
2789

سلام من ماه پیش دورم ۲۸ روزه بود و ۱۲ سیکل سنو دادم فولیکول ۱۰ و ۱۴ داشتم این ماه دورم ۳۰ روزه بود و صبح روز ۱۲ سیکل دوباره سنو دادم و فولیکول ۹ و ۱۱ بود به نظرتون ممکنه به خاطر دوره ۳۰ روزه باشه و فولیکول بیشتر رشد کنه برای بارداری؟؟

درد امروز من قدرت فردای من است
میگن هر روز دوسایز رشد میکنه

نه بابا فک نکنم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره هر چند روزه که باشه تخمک گذاری معمولاً در بازه زمانی ۱۲  تا ۱۶ روز قبل شروع پریود هست. مثلاً دوره ۳۰ روزه میشه بازه زمانی ۱۴ تا ۱۸ سیکل. ۲۸ روزه میشه ۱۲ تا ۱۶

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
میگن هر روز دوسایز رشد میکنه

اره منم شنیدم ولی نمیدونم تا چقدر میخواد این دوره از سیکلم رشد کنه برای بارداری فقط نمیدونم به خاطر دوره ۳۰ روزه این ماه از سیکلم اندازش با ماه قبل فرق کرد

درد امروز من قدرت فردای من است
دوره های من ۲۵ و ۲۶ روزه هست.به نظرت تخمک گذاری کیه؟

برای دوره ۲۶ روزه بین روز های ۱۰ تا ۱۲ سیکلت هست تقریباً. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.