2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه که دنيا اومدم ناشنوا بودم شکر خدا الان ميشنوم با کاشت حلزون عمل کردم 

و خانواده قشنگم بهمون خوب داده ممنونم ولي پدرم خيلي زوديا از پيشمون رفت خواست خدا بود

اما خداروشکر 

من منتظرم يه زندگي خوب پيش برم خونه بخت

کاش خدا ب منم مث تو هدیه بده 😭

ان شاالله بزودی باردار بشی

توکل کن به خدا و امید داشته باش بهش و چله بسم الله بردار

به این صورت روز اول یک دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم

روز دوم دو دور

تا روز چهلم که میشه چهل دور تسبیح

ان شاالله حاجت روا بشی

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
ايشالا ميدهزوده زود  روزي ك باردار شدم تو تاپيكم اومدي برا مادر شدنت ١٠٠تا صلوات فرستاده بودم😍

😭خیلی خوشحالم کردی واقعا خداهرچ میخوای بهت بده😛😍😍😍😍

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
ناشکر😑

🙁🙁😖

خب خانوادم ...

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
عزیزدلم هیچوقت امیدتو ازدست نده خدا بزرگه چندساله ازدواج کردی

۳ساله ازدواج کردم اما نمیشد زود بارداربشم چون کوچیک بودم الان ۲۰سالمه تا میخواستم اقدام کنم برا بارداری کیست توشکمم ترکید بعدم تاچندماه قرص میخوردم نمیشد بعدازاونا ک تموم شد دوماهه اقدامه این ماه ۱۹موعدمه خداکنه نشم 😭

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊