2777
2789
عنوان

نژادپرستی در ایران😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 57 پست
من قبل از ازدواج مثل شما فکر می کردم وقتی عروس ترکها شدم و دهانم و صاف کردن فهمیدم فکرم اشتباه بوده& ...

خب می دونم که همچین چیزی وجود داره

عین همین کارو خانواده شوهرم که اتفاقا هم قومیتیم سرم آوردن و چون از شهر دیگه ام توهین می کنن

ولی اگه ما کار اشتباه بقیه رو انجام بدیم چه فرقی داریم باهاشون

ما تغییر کنیم شاید یچه هامون هم تغییر کنن

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفتخرم که یه عرب خوزستانیم و عاشق ایران و ایرانی فرق نمیکنه از چه قومی باشه همه هموطنیم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

دقیقا همینه. موندم به چیزی که خودشون هیچ نقشی توش نداشتن چرا افتخار میکنن. با افتخار کردم با افتخار ترکم...... و به چیزی افتخار کن خودت یه نقشی توش داشته باشی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

دارم به این نتیجه میرسم کاش ایرانی نبودم 

یا کاش راهی بود برای تغییر 

یا دم از دهاتی و شهری و کرد و لر میزنیم

یا رسم و رسومای مسخره 

یا دینداری و بی دینی 

بی فرهنگی داره بیداد می کنه روز به روز داریم بدتر میشیم 

دلم درد میاد که این شرایطو می بینم هممون جزءیه آب و خاکیم و از همه مهم تر همه انسانیم پی این بحث ه ...

خداکنه حدسم درست از آب درنیاد،یه نفربودکه اغتشاشات رو درنطفه خفه میکرد،منظورم از اغتشاشات،پانتورکها وکوردهای افراطی تجزیه طلب هستن،الان بارفتنش امیدوارم راه باز نباشه برای تجزیه طلبی،به بهانه اینکه کسی رونداریم مثل اون باشه

از ایرانی ها نژاد پرست تر تو دنیا نیس با کلی عقیده های تعصبی که اگه مثل خودشون فکر نکنی می خوان بیان ...

حالا جدای از تعصبات

واقعا دسته بندی قومیتی،شغلی و... اشتباهه

مثلا بگیم همه کردا قشنگن یا همه معلما خوش اخلاقن

درسته همه از عشیره وطایفه خودشون میگن ولی به وقتش همه پشت به پشت هم میدن برعلیه دشمن

نه مثل آمریکا که به خون هم تشنه هستن

تاحالا کجا دیدی یاخوندی که فلان طایفه یا عشیره مثلا کرد افتاده به جون لر وبکش بکش را انداختن یاهر کدوم دیگه اشون

برا همین پشت هم بودن ومتحد بودنمونه که آمریکا خیانتکار از مردم ایران میترسه

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
خداکنه حدسم درست از آب درنیاد،یه نفربودکه اغتشاشات رو درنطفه خفه میکرد،منظورم از اغتشاشات،پانتورکها ...

یه عزیزی الان درباره شرایط بد استان های مرزی گفت و متاسفانه پاک کرد

حقیتش اینه که تو ایران جز چند جای خاص همه تو سختی ان و این مخصوص کردهای عزیز نیست.باور کنین ما لرها بدتر نباشیم بهتر نیستیم

درسته همه از عشیره وطایفه خودشون میگن ولی به وقتش همه پشت به پشت هم میدن برعلیه دشمن نه مثل آمریکا ...

امیدوارم که اینطور باشه ولی متاسفانه یا خوشبختانه خیلی تغییر کردیم نسبت به قبل تر

ظاهرا کردا زیر پست نوید محمد زاده فحش دادن که عکس ترامپ بود با یه ضربدر روش.چرا آخه؟