2777
2789
عنوان

ماه هفتم بارداری.راهنمایی کنید😔

93 بازدید | 10 پست

بچه ها شما تو ماه هفت  درد داشتید؟؟

از،دیشب سمت راست شکمم تیر میکشه طبیعیع؟؟

اصلا تو این ماه رحم بزرگ میشه یا نه دیگه؟؟

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
من ماه پنجمم داره تموم میشه هرماه سمت راست پایین شکمم درد میکنه به دگترم‌میگم میگه طبیعیه

مرسی.ترسیدم میگم نکنه علایم زایمان زودرسه

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفنپ دو شب پیش رفتم بیمارستان گفت دردت بخاطر جاباز کردن رحمه هر هفته بچه بزرگ میشه این دردو داری 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
منم هفنپ دو شب پیش رفتم بیمارستان گفت دردت بخاطر جاباز کردن رحمه هر هفته بچه بزرگ میشه این دردو داری ...

ممنون جواب دادی از،دیشب تا حالا استرس گرفتم 

منم ماه هفتم.كاهي اوقات زير دلم طرف چپم درد مكنه.دكترم گف گن بارداري بخر و استفاده كن.الان دارم استفاده مكنم خيلي بهترم☺️☺️☺️

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
من یه بار عدسی خوردم کم مونده بود از درد بمیرم 😐😐😐

عه منم دیشب عدددسی خوردم😳

عه منم دیشب عدددسی خوردم😳

😂😂بخدا داشتم گریه میکردم از درد رفتم بیمارستان سرم زدم اکو قلب جنین گرفتن گفتن هیچیت نیس پاشو بعد دوهزاریم افتاد به خاطر عدسی و جیزای نفاخی که خوردمه😂😂😂😂

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
😂😂بخدا داشتم گریه میکردم از درد رفتم بیمارستان سرم زدم اکو قلب جنین گرفتن گفتن هیچیت نیس پاشو بعد ...

واااای دقیقا منم عددسی رو خوردم یهو دل درد گرفتم اول پیچ میزد الان تیر میکشه😓