2777
2789

وقتی  شوهرتون از خانومای پرحرف شلوغ که باهمه گرم میگیرن ظاهرا خوشش نمیاد 

(نمیخوام اونجور افراد قضاوت کنم یا چی اتفاقا خودم عاشق افراد برون گرای صمیمی هستم ولی مسئله این نیست)

من خودم درون گرام کم حرفم کلا ولی با دوستام خیلی راحتم یا با خواهرشوهر کوچیکم که اونم شلوغ و راحته داشتم شوخی میکردم و میخندیدیم ولی این تیکه از منو که شوهرم میبینه همش میگه چرا اونجور گفتی چرا اینجور گفتی منم وا میمونم سعی کردم حدمو مثل بقیه با خواهرشوهرمم حفظ کنم.

ولی تو جمعای خونوادگی یا دوستای متاهلمون که میریم بیرون تموم توجهش به همون خانومیه که پر شر و شوره و با همه شوخی میکنه!!شوهرمم میگه و میخنده

خواهشا توهین نکنین میدونم منظور بدی نداره فقط میخوام از بیرون به این قضیه نگاه کنین راهنماییم کنین چه رفتاری داشته باشم یا اگه قبلا تجربه ای داشته باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خودش شلوغو پر حرفو با انرژی باش

مردا خیلی حسودن

در حدی ک مثلا یکی لباس باز میپوشه نگا میکنن ولی نمیزارن یکم لباسه باز برا بیرون بپوشه خانومشون

پس برا خودش اونتور ک دوسداره باش و حساسش نکن

همسرت از خانمهای برون گرای پر حرف و شلوغ بدش نمیاد اما دوس نداره شما اونطوری باشب ترجیح میده پیش دیگران کمتر صحبت کنی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین من نمیخوام‌شوهر شما رو قضاوت کنما..ولی خیلی وقتا مثلا اقایون به خانومشون میگن رژ قرمز نزن چون ممکنه مردای دیگه خانومشو نگاه کنن(البته خیلی طرز فکر بیخودیه هر خانومی خودش باید تشخیص بده چجوری بگرده)..بعد خودشون به خانومایی که رژ قرمز زدن خیره میشن...البته این فقط یه احتمال هستا...خدایی نکرده نمیخوام تهمت بزنم...نظرات بقیه رو هم بخون یه دو دو تا چهار تا کن خودت نتیجه بگیر...شاید بیچاره هیچ قصدی هم نداره اتفاقی اینجوری یهو گرم گرفته

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍