2777
2789
عنوان

مامانا لطفا نظربدید

87 بازدید | 10 پست

سلام،میخوام برا پسرم شالگردن ببافم،از نظر کارایی کدوم مدلش بهتره بنظرتون؟ این گردنی ها،یا ساده یا...؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
گردنی
3
75%
ساده
1
25%
بقیه مدلها؟
0
0%

خودا

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاهش رو گوشی هستش،شالگردن نمیدونم کدومش بهتره...

اها ببخشید   شالگردن اونی که دور گردنش بسته میشه و یک تیکه اس خوبه

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
تو این مدلهایی که گذاشتم هست؟ کدومش؟

مثل اون دومیه یا اخریه  فقط بیشتر اندازه  گردنش باشه( افتاده و شل نباشه) که قشنگ بپوشونه گردنو   

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
مثل اون دومیه یا اخریه  فقط بیشتر اندازه  گردنش باشه( افتاده و شل نباشه) که قشنگ بپوشونه گ ...

آها ممنون،اینا بعدها سر نمیخوره پایین؟یا بچه بکشه راحت بیاد پایین از رو دماغ و دهنش؟

آها ممنون،اینا بعدها سر نمیخوره پایین؟یا بچه بکشه راحت بیاد پایین از رو دماغ و دهنش؟

من نداشتم از اینا   اگربخواهی جلو بینیو دهنو بگیره اینا نمیمونه بنطرم  باید شال معمولی ببندی دور دهنش   

اینا برای دور گردن خوبه