2777
2789
عنوان

سونوی رشدجنین

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست
واسه زايمان طبيعي ٢٠ اسفند تاريخ زده ولي من ميخوام سزارين شم واسه سزارين گفت بين ١٠ تا ١٥ اسفند. شما ...

منم زده ۲۵ اسفند عزیزم نمیدونم والا بخدا موندم هرکی یه چیزی میگه بعضیا میگن سزارین عمله و شکمو باز میکنن و معلوم نیست چیکار میکنن و بعدش خیلی درد داری و واسه بعدا که بخوای باز باردار بشی سخته و این حرفا وطبیعی بهتره طبیعیم که یه جورایی وحشتناکه نمیدونم‌چیکار کنم بخدا همش میگم بزار هرطور صلاحمو خدا میدونه پیش بیاد واسم نمیدونم به دکترم اصرار کنم سز کنه واسم یا نه😣

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
منم زده ۲۵ اسفند عزیزم نمیدونم والا بخدا موندم هرکی یه چیزی میگه بعضیا میگن سزارین عمله و شکمو باز م ...

آره منم والله مونده بودم ولي درنهايت سزارينو انتخاب كردم ميدونم كه طاقت طبيعيو ندارم. من كلا خيلي ترسوأم آخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم والله مونده بودم ولي درنهايت سزارينو انتخاب كردم ميدونم كه طاقت طبيعيو ندارم. من كلا خيلي تر ...

میدونی  آخه منم‌میترسم آخرش آدم بخواد طبیعی زایمان کنه کلی هم درد بکشه ولی اخرش نشه و سز بشی اون وقت درد دوتاشو  باید بکشی خدا خودش کمکمون کنه

میدونی  آخه منم‌میترسم آخرش آدم بخواد طبیعی زایمان کنه کلی هم درد بکشه ولی اخرش نشه و سز بشی او ...

آره منم از هميناش ميترسم. از اونورم خاله م طبيعي زايمان كرد اونو ديدم خيلي ترسيدم بيچاره ١٨ تا بخيه خورد همشم بهم ميگه اصلا طبيعي زايمان نكن اينارو ميشنوم بيشتر ميترسم. واقعا خدا خودش بهمون كمك كنه🙏

آره منم از هميناش ميترسم. از اونورم خاله م طبيعي زايمان كرد اونو ديدم خيلي ترسيدم بيچاره ١٨ تا بخيه ...

😓😓واقعا چه وحشتناک خدا خودش بخیر کنه🙇