2777
2789

خانما توروخدا سرزنش نکنید اما واقعا از دست پسرم خسته شدم خیلی شیطونه تازه موتورشو پرت کرد زد یه گوشه از میز تی وی رو شکست همش بهونه میگیره و چیزای خطرناک میخواد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی انرژیش زیاده سعی کن زیاد ببری پارک و خانه بازی یا بازی هایی کنی که انرژیش تخلیه شه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چن سالشه؟؟حواسشو پرت کن،یه چیز دیگه براش بیار سرگرمش کن

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نمی‌دونم چیکار کنم یه دقیقه آروم بگیره مغزم داره میترکه 😥😥😥😥

مهدم میتونی ببریش

جاریم پسرشو میبره مهد یکم انرژیش تخلیه بشه

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اشکال نداره عزیزم میگذره این روزا خاطره میشه میخندی ..پسرمن دوسالش که بود باماشین شارژیش محکم زد تو میز تی وی شیشش خورد وخاکشیر شد تازه زبونشم درازبود میگفت خب تصادف کردم   

خدایا بابت همه چی شکر   
هنوز دوسالش نشده

خوب خیلی کوچکه شیطنتش طبیعیه شما باید خودتو تقویت کنی هم جسمی هم روحی تا از کوره درنری این کوچولو هم از ارامش شما ارامش بگیره بهتر بخوابه و کمتر شیطنت خطرناک  کنه یا جیغ و دادکنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست