2777
2789
چ جالب فک نکنم ضررداشته باشه توسروصداخوابش میبره مث بعضی بزرگترا

نه سرصدا دوست نداره..با کوچکترین صدایی از خواب بیدار میشه..فکر کنم اینجوری فقط رو خمین صدا تمرکز داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا الان‌من‌گوشی به دست وصدای سسوار دارم ارومش میکنم ..سرم داره میترکه .هر شب هر شب دیگهدشب برام‌ک ...

ی پارچه گرم کن از رو لباس بزار دور شکم و کمرش

با روغن زیتون شکمشو گرم کن

همیشه شکمشو با پارچه ببند

ببین خودت هم دلپیچه داشته باشی گرم کنی آروم تر میشه

بچه خواهر منم همینطور بود تا ۵.۶ ماهگی حالا خوب شده سالم و سلامتم هست خداروشکر از گریه هاشو و ایناهم کم شده نگران نباش عزیزم 

خدایا! با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکن…  متاهل و متعهد عاشق همسرم هستم❤h

من اوایل با سشوار میخوابوندمش اخرش دود ازش بلند شد رو اوردم به گوشی الان ۲۲ ماهشه بازم باگوشی میخوابه لالایی میزارم 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......