پسرم دست و پاش دونه های قرمز زده و یکسره میخارونه شبا اصلا نمیخوابه
دکترم بردمش پماد و شربت داد گفت یا ویروسه یا حساسیت ولی خوب نشد
شماها چیزی میدونین؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
هيچي پمادهاشو بزن براش سعي كن خنكي بخوري يه چند روز به بچتم بده ان شاالله خوب ميشه
زدم همرو نزدیک چهار پنج روزه پماد میزنم ولی خوب نشده
فردا هم خودم خاکشیر میخورم هم به پسرم میدم پس ممنون
واي خيلي بده بچه من به پروتئين گاوي حساسيت داشت بچم بيچاره داغون شده بود انقدر خودشو ميخارون ...
اره ولی اخه من غیر شیر قبلا هم بهش دوغ و ماست و چیزایی ک شیرخشک داره هم دادم مثل کیک و اینا
تازه اونم شیر نزدیک ی هفته میشه ک دادم بهش ولی خوب نشده بچم