2777
2789
عنوان

خانما کمک پسرم شبا نمیخوابه خواهش میکنم اگه بلدید بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 20 پست
خوردم ولی چیز جدید نخوردم حالا اگه احتمالا خودم خورده باشم متوجه نشده باشم چکار کنم؟

هيچي

پمادهاشو بزن براش سعي كن خنكي بخوري يه چند روز به بچتم بده

ان شاالله خوب ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با ی دست دارم دست و پاش میمالم

خودش سعی میکنه همش بکشه به فرش یا ی چیز زبر

خیلی ناراحتم بچم عذاب میکشه😭

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
هيچي پمادهاشو بزن براش سعي كن خنكي بخوري يه چند روز به بچتم بده ان شاالله خوب ميشه

زدم همرو نزدیک چهار پنج روزه پماد میزنم ولی خوب نشده

فردا هم خودم خاکشیر میخورم هم به پسرم میدم پس ممنون

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
الان با ی دست دارم دست و پاش میمالم خودش سعی میکنه همش بکشه به فرش یا ی چیز زبر خیلی ناراحتم بچم ع ...

واي خيلي بده

بچه من به پروتئين گاوي حساسيت داشت 

بچم بيچاره داغون شده بود انقدر خودشو ميخاروند

دلم كباب شد گفتي

واي خيلي بده بچه من به پروتئين گاوي حساسيت داشت  بچم بيچاره داغون شده بود انقدر خودشو ميخارون ...

اره ولی اخه من غیر شیر قبلا هم بهش دوغ و ماست و چیزایی ک شیرخشک داره هم دادم مثل کیک و اینا

تازه اونم شیر نزدیک ی هفته میشه ک دادم بهش ولی خوب نشده بچم