2777
2789

کمترینش ۱۹/۲۵

😊

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای داداشت دیگ تهشه🤣🤣🤣الان چیکارس

😂😂😂😂😂😂😂😂 اره بخدا کلی خندیدیم بهش😂 جالبش اینه ورقه امتحانو شب قبل از معمله دزدین ک همه سوالارو هم داشتن😑😑😑😂😂😂 بالاترین نمره کلاسشون تو اون امتحان 1 بوده😂

کمترینش ۱۹/۲۵ 😊

سلام نابغه😂

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
عربی ، تقلب رسوندم گرفتن منو انداختن ، اما چون شاگرد اول بودم نمره کلاسیم ۲۰ بود پاس شدم😁🤕 خاک برس ...

من اصلا تقلب نمیرسوندم ولی خیلی تقلب مینوشتم توکاغذ🤣

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟
۰شدم ناظم که کارنامه داد هنگ کرد گف تقلب کردی ۰شدی منم خندیدم گفتم خودم ۰شدم امتحان ترم ریاضی

🤣🤣🤣🤣🤣 واقعا ۰ شدی ی چی مینوشتی خو

سلام نابغه😂

سلام بهتره بگی نابغه ای ک حیف شد  

نپرسین ازم ک چرا

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 

ریاضی دو و بیست و پنج شدم یه امتحان فیزیکم از مدرسه فرار کردیم به هممون صفر داد الان دانشجو پزشکیم یه بارم تاریخ هیچی نخونده بود دوستم به جام جواب داد 

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

من نیم گرفتم ریاضی کلابلدنبودم نمیدونستم چطوری درس بخونم ولی باورتون نمیشه ریاصی سوم دبیرستانم18شدچون معلممون خوب بودوجزوه میدادویادگرفتم چطوری درس بخونم 

یادش بخیر 23 سال پیش ریاضی 1 شدم اصلا غصه نخوردم خندیدم میدونی چرا... چون میگذرد

چقد این ریاضی مزخرف بود خدایی