2777
2789
عنوان

کمک برای مهمونی سالگرد عقد

353 بازدید | 23 پست

سلام خانومای گل

چهارمین سالگرد عقدمونه ماه بعد

سال های قبل هم با خانواده هامون مهمونی گرفتیم هم دو نفره

حالا امسال دلم میخواد دوستامون رو دعوت کنم تو خونه و مهمونی بگیرم تنوع بشه 

به نظرتون برای ۲۰ نفر مهمون بخوام تو فر جوجه درست کنم و سوپ و سالاد و دسر و کیک و سالاد میوه و مخلفات بزارم از  یک تومن بیشتر هزینم میشه؟

بعد اینکه تمام قسمت های خونمون سرامیک نیست

ضایع میشه فرش ها رو جمع نکنم و جلوی در مهمونا کفش هاشون رو در بیارن؟

یه موضوع دیگه اینه که همسایه هامون همشون مومنن 

قبلش برم اطلاع بدم که یه وقت وسط مهمونی نیان در بزنن چیزی بگن؟

الهی تو بساز    تو بسازی قشنگه💙💙

مگه میخوای چه کار کنی چیزی بگن ؟ اهنگم بزاری خوب صداشو زیاد نکن بقیه اذیت شن بعدم خونت چند متره میتونی صندلی کرایه کنی البته گرون در میاد جوجه تو فر سخت نمیشه ؟ تو هزینه ها نیستم ولی فکر نکنم از ۱ بیشتر شه البته اگه مثلا یه کیک معمولی بگیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه 1 تومن ؟ فک کنم بیشتر بشه

آره خودم هم حدس میزنم با این گرونی ها

چون عروسیمون هم به لطف خانواده همسرم نتونستیم دوستامون رو دعوت کنیم خیلی دلم میخواد با دوستامون یه دورهمی بگیریم ولی خب بودجه ای که بتونم برای مهمونی بزارم همین انقده 

مگه میخوای چه کار کنی چیزی بگن ؟ اهنگم بزاری خوب صداشو زیاد نکن بقیه اذیت شن بعدم خونت چند متره میتو ...

بالاخره سر و صدا میشه دوستامون هم خیلی اهل بزن و بکوبن

خونم ۹۵ متره

به اندازه ۱۶ نفر مبل و صندلی ناهار خوری دارم که ۴ تا دونه صندلی میتونم از خونه دوستم بردارم و البته یکی از دوستای همسرم میز و صندلی و ظرف و سیستم نورپردازی اجاره میده برا ما اگه بگیم بیاره مطمئنم چیزی نمیگیره

بعد اینکه یه دوستی دارم که میتونم رو کیک خونگی و کمک هاش حساب کنم تو آشپزی و کیک و دسر عالیه

بالاخره سر و صدا میشه دوستامون هم خیلی اهل بزن و بکوبن خونم ۹۵ متره به اندازه ۱۶ نفر مبل و صندلی ن ...

همه چیت اکی و عالیه اگرم فکر میکنی گرون در میاد غذاتو عوض کن الویه سالاد ماکارونی چمیدونم لازانیا کشک بادمجون ولی در مورد اهنگ اگه ساختمونتون مذهبیه اهنگ و بزن بکوبتو زیاد نکن اذیتت نکن بالاخره همسایه این و چشم تو چشم  یا مهمونیتو جای دیگه برگزار کن

البته خیلی از وسیله ها رو تو خونه دارم

نیاز نیست همه چیز رو از بیرون بخرم

ظروف یکبار مصرف دارم،وسیله برای سوپ دارم چون سینه مرغ نمیخوریم سینه ها رو میزارم برای سوپ 

پودر ژله دارم برای دسر درست کردن

کیک رو که احتمالا روز قبلش میرم کمک دوستم که باهم درست کنیم

همه چیت اکی و عالیه اگرم فکر میکنی گرون در میاد غذاتو عوض کن الویه سالاد ماکارونی چمیدونم لازانیا کش ...

فدات شم عزیزم

اگه بخوام کشک بادمجون بزارم بادمجون هم دارم تو فریزر چون همسرم عاشق بادمجون دودی هست اواخر تابستون کلی بادمجون خریدیم و کبابی کردیم گذاشتیم تو فریزر

کلا یه سری چیزا رو دارم

مثلا بخوام کتلت مرغ هم بزارم سینه مرغ چرخ کرده هم دارم تو فریزر

متاسفانه جای دیگه نمیتونم مهمونیمو بگیرم

بیشترین دغدغه ام فعلا همسایه ها هستن و اینکه احساس میکنم بگم کفش هاشون رو در بیارن زشت میشه چون ما تاحالا هر جا رفتیم مهمونی کفش هامون رو در نیاوردیم 

بیشترین دغدغه ام فعلا همسایه ها هستن و اینکه احساس میکنم بگم کفش هاشون رو در بیارن زشت میشه چون ما ت ...

خوب هر چی فرش داری جمع کن بزار اتاق خواب مبل و صندلیم که به تعداد داری بعد مهمونیم یه طی اساسی بکش تمیز شه 

خوب هر چی فرش داری جمع کن بزار اتاق خواب مبل و صندلیم که به تعداد داری بعد مهمونیم یه طی اساسی بکش ت ...

آخه اپن آشپزخونم خیلی پهن و بزرگه و میخوام غذاهام رو بچینم رو اپن و شام رو سلف سرویس سرو کنم

برای کشیدن غذا باید بیان تو آشپزخونه

سرامیک های آشپزخونه قدیمی و داغونه 

الان کلش رو فرش کردم

فرش آشپزخونه رو نمیشه جمع کنم

تو هال همه جا سرامیکه میتونم فرشا رو جمع کنم

مهم نیست سخت نگیر دیگه چاره ای نیست 

یه ایده به ذهنم اومد نمیدونم خوبه یا نه 

از این پاکت های خرید پارچه ای هست ضخیم هم هست،چند    تا رنگی رنگی که خامه و روش هیچ نوشته ای نداره بردارم و همشون رو به یه اندازه ببرم و به هم وصلش کنم و بندازم رو فرش آشپزخونه،مهمونی که تموم شد بندازمش دور