الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه گفتن فقط نزدیک تخمک گذاری. راستش جنین پسر میخواستم
بچه ها در مورد افزایش احتمال فرزند پسر و دختر:مامانا روز غسلتون اگر نزدیکی کنید احتمال پسر شدن بالاست،روز دوم دختر،روز سوم پسر و چهارم دختر،پنجم پسر ببینید تا دوازده روز در روزهای فرد احتمال تشکیل نی نی جانِ پسر زیاده بچه ها آب سرد اصلا مصرف نکنید!ولرم باشه حالا تغذیه: لوبیا خصوصا سرخ،حلیم با دارچین یا فلفل،نعنا،پیاز،سیر تازه و خشک🌱،پسته،مویز سرخ،گندم،انجیر،انگور فقط شیرین،روغن کنجد،روغن بادام،روغن تازه،خوراکی های شیرین مثل خرما و شیره خرما بچه ها ادویه های گرم مثلِ زعفران،بذر کرفس،رازیانه(کم کم بخورید😘)پیاز سرخ شده،تخم هویج بهتون میگم اینو حتما خیلی مهمه،شلغم،زیره،زرده تخم مرغ عسلی،حلوا با شکر،مربا با زنجبیل،ماهی شور دریایی همراه با ادویه هایی مثل خردل،کرفس،نعنا،فلفل بچه ها حالا روغن گرم: روغن ها رو به زیر شکم،مثانه،کلیه ها و ناحیه تناسلی در اقایون و در خانم ها یک مقدار کم مالش دادن تاثیر گذاره
نباید ها🚫: پرخوری،ترشی ها،اب سرد،کافور،کشک،عدس،باقلی،سماق،انار ترش،هر نوع غدا و میوه ترش(یعنی دختر من عاشق خوراکی های ترش بودم ماه های اول مطمئن بودم نی نی دختره ولی خب تولید مثل اتصالی کرده بود و نی نی پسر شد😂❤️) نوشیدنی های خنک نخوریدااااا پنیر،خیار،کاهو،کدو،گشنیز،لبنیات
توصیه ها😌: بچه ها از روز اول تا سوم قاعدگی شما روزی یک قاشق غذا خوری تخم هویج رو در یک استکان آب دم کنید و بنوشید و یک قاشق مربا خوری تخم کاسنی با اب جوشیده میل کنید این چندان مهم نیست بیشتر تخم هویج مهمه با همسرانتون هر روز 3 عدد خرما بخورید از این مواد غدایی استفاده کنید خون رو قلیایی میکنن: انگور شیرین،توت فرنگی🍓🤪تمشک،زرشک،کاسنی،فندق بچه ها اینی که بهتون میگم اول باید اناتومی خودتون رو بشناسید که حساسیت ندارید قبل از انجام عملیات نی نی سازی ناحیه تناسلی رو با دو قاشق مربا خوری جوش شیرین در یک لیوان آب حل میکنید وشست و شو میدید این کار خیلی تاثیر داره ولی مراقب باشید خصوصا تخم هویج حتما مصرف کنید و اینکه بچه ها نزدیکی در زمستون احتمال اینکه بچه دختر بشه بالاست و در بهار پسر توجه کنید🚫خیلییییی باید آقایون حالشون خوب باشه اون روز و دو فرد کاملا به ارضای روحی رسیده باشن در کل!برای نی نی پسر بدن ها باید گرم باشه بچه ها صبح ها حتمااااااا یچیز گرم بخورید مثل دم نوش زنجبیل و زعفران و دارچین و به لیمو چای سبز سرده