خدا نگهش داره واستون..خوشبحالت ک منتظر تکون خوردنیشی من هنوز نمیدونم باردارم یانه دارم دیوونه میشم😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
انشالله واسم دعا کن باشم امروز یا فردا موعدمه خداکنه پریود نشم این ماه کلی دارو وتلاش کردم که بشه 😓
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
بچه ها من هفته ۱۶ امم..البته ۱۶ هفته و ۵ روز..الان ۳ روزه از خواب پا میشم..میخوام برم دسشویی یهو یه چی تو دلم وول میزنه...یهو دلم هوری میریزه..تکون بچه اس؟
وای یک ماه دیگه، ن درد دارم ن خونریزی ولی همش فک میکنم زبونم لال میگم شاید قلبش وایسه ومن نفهمم نمید ...
اخی عزیزم بد بدلت راه نده رحم مادر امن ترین جا برای بچه ست
وای یک ماه دیگه، ن درد دارم ن خونریزی ولی همش فک میکنم زبونم لال میگم شاید قلبش وایسه ومن نفهمم نمید ...
عزیزم طبیعیه بد به دلت راه نده احتمالا جفتت قدامیه که دیگه یواش یواش حس میکنی اگه رفتی دکتر یا خونه بهداشت میتونی بگی صدای قلبشو برات بذاره که خیالت راحت بشه