2777
2789
عنوان

حاضرید شوهرتون هرچی داره بهتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزی بدن یا ندن خیانت میکنن هرکاری میخوان میکنن.پس بذار هرچی دارن بدن ماهم بیخیالشون میشیم.خخخخخ ...

شوهرمن هرچی داشت داد اما حالا میگه باید ازاد باشم کارشم شهردیگه هست حتی اجازه زنگ زدنم نداشته باشم  هروقت خودش زنگ زد ..البته جریانم مفصله نیست قبول کرده باشم

من دیدم مرده همش در حال خیانته،حتی خونه هم خریده جدا از خونه زن و بچش و زنارو میبره اونجا،اوندفعه واسه یکی از دوست دختراش ۲۰۶ خرید😑..اما زنش طلا تا بازوش،دماغ و همه جا عمل کرده،بهترین لباسا و کلا زنش تو پول داره غلط میخوره واسه همین صداش درنمیاد..البته مرده با زنشم خوبه ها،نه اینکه کاری باهاش نداشته باشه

اگه داری اینو میخونی؛امیدوارمخدادرد،نگرانی،مشکلاتترو ازت بگیره و جاشون بهت سلامتی،خوشبختی و ارامشبده
مطمئنی خیانت میکنه شاید شما شکاک وبدبینی

اره قربونت ..یه بار خیانتش لو رفت لج کرد عقد کردمن جداشدم بعد سه سال برگشت همه چی رو داد دیدم هرکار دلش میخواد میکنه دعواموش شد گفت همه چی دادم ازاد باشم

قیمت داد دیگه. گفت هرچی ک شوهرت داره

والله شوهرای ما مگه چی دارن یه خونه و یه ماشین  آقا زاده که نیستن بگیم گور باباش پول داره با پولش بریم کانادا

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد
من که کلا اینطوریم . نیدونم چیکار میکنه .حتی درامدش چقدره ،و....

راحتی بابا.ول کن برفرض که کاری میکنن،چرا ما حرص بخوریم اونا خوش بگذرونن؟اونی که واقعا میخواد طلاق بگیره زیاد پیگیر باشه، وگرنه اگه بگردی صددرصد ی چیزی پیدا میکنی شک نکن جوینده یابنده ست

من دیدم مرده همش در حال خیانته،حتی خونه هم خریده جدا از خونه زن و بچش و زنارو میبره اونجا،اوندفعه وا ...

خوب محبتش رو داره حتما زنه نمیدونه شوهر من دوهفته دوسه روز خونه هست اونم کلا سرش توگوشی نه تفریح نه مسافرت هیچ حتی زورش میاد حرف بزنه

اونایی ک خیانت میبینن نظرشون اینه کاش هیچی نداشتسم ولی قلب شوهرمون مال خودمون بود

یا دور از جون یکی ک شوهرش فوت کنه هم همین حسو داره

برعکس 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
راحتی بابا.ول کن برفرض که کاری میکنن،چرا ما حرص بخوریم اونا خوش بگذرونن؟اونی که واقعا میخواد طلاق بگ ...

اره . همیشه میگم به وجدان همسر بستگی داره .

وگرنه براش جاسوس هم بزارم بازم اگه بخواد کاری بکنه میکنه و من نمیتونم متوجه بشم :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(