یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه چیزی بدن یا ندن خیانت میکنن هرکاری میخوان میکنن.پس بذار هرچی دارن بدن ماهم بیخیالشون میشیم.خخخخخ ...
شوهرمن هرچی داشت داد اما حالا میگه باید ازاد باشم کارشم شهردیگه هست حتی اجازه زنگ زدنم نداشته باشم هروقت خودش زنگ زد ..البته جریانم مفصله نیست قبول کرده باشم
من دیدم مرده همش در حال خیانته،حتی خونه هم خریده جدا از خونه زن و بچش و زنارو میبره اونجا،اوندفعه واسه یکی از دوست دختراش ۲۰۶ خرید😑..اما زنش طلا تا بازوش،دماغ و همه جا عمل کرده،بهترین لباسا و کلا زنش تو پول داره غلط میخوره واسه همین صداش درنمیاد..البته مرده با زنشم خوبه ها،نه اینکه کاری باهاش نداشته باشه
اگه داری اینو میخونی؛امیدوارمخدادرد،نگرانی،مشکلاتترو ازت بگیره و جاشون بهت سلامتی،خوشبختی و ارامشبده
اره قربونت ..یه بار خیانتش لو رفت لج کرد عقد کردمن جداشدم بعد سه سال برگشت همه چی رو داد دیدم هرکار دلش میخواد میکنه دعواموش شد گفت همه چی دادم ازاد باشم
اونایی ک خیانت میبینن نظرشون اینه کاش هیچی نداشتسم ولی قلب شوهرمون مال خودمون بود
یا دور از جون یکی ک شوهرش فوت کنه هم همین حسو داره
برعکس
با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم