2777
2789

امروز هممون یه پدر .... یه سردار بزرگ رو از دست دادیم

یه مرد که لقبش از بزرگم ... بزرگ تره ...

نمیدونم چادری هستی یا مانتویی ....

اصلا هم فرقی نداره 

من خودم یه مانتویی ام با کلی اخلاق و معیار هایی مستقل از شمای خواننده ...

ولی ...نمیدونم چرا این مردم صحبت نکردن از یه مرد بزرگ رو کلاس میدونن ؟؟؟

مثلا گریه نکنی که من کلاسم بالاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آهای خانومی که میگی تاپیک رو قفل کن نذار دعوا بشه 

یا خانومی که هی ره به ره میگی مگه شم سیاست مدارین و ...

اگر همون مردا و غیرتشون نبوردن نمیتونستی زنده باشی چه برسه اومدن تو سایت و ...

میگین سایت راجب بارداریه درست ...

ولی چی میشه تا حرف از خواهر شوهر و مادر شوهر میشه چشمات برق میزنه میای ؟؟؟ اینجا که سایت درباره بارداراست 

اصلا به کسی ربطی نداره شما توی این سایت درباره چی حرف میزنین تا زمانی که تابع قانون باشه 

اگر بخوایم فقط درباره بارداری حرف بزنیم پس اونی که میاد سه سطر در باره مادر شوهرش مینویسه ام باید بره ....

نیایم خودمون رو جوری جلوه بدیم که خیلی قانون مداریم و ...

مشکلات کشور ما خیلی بیشتر از اینکه بیایم گیر بدیم راجب خانومی که بیاد درباره سردار لشکر خودش حرف بزنه ... اگه صحبت کردن راجب سردار خودت رو ... سیاست مدار بودن و ... میدونی سرداری که نذاشت با تمام مشکلات ما پیش دشمنامون خاری و خفت بکشیم همین الان برو جلوی آینه تف کن به خودت ... به خودت که باغیرت بودن رو و صحبت درباره غیرت رو بی کلاسی و جلف بودن میدونین

جوری باش ... که خدای بالا سرت ازت راضی باشه 

یا علی مدد

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

ماهم باردار بودیم  چه ربطی داره نمیدونم😑😑😑

بارداری حساسی نیا 😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد راحت به هم توهین میکنید؟ هر کسی یه دیدگاه داره

عزیزم خانما کلٱ دور سیاست نیستن مخالفتشون از این نوع تایپیکا ب این دلیله،وگرنه کل تلویزیون و خبرها دارن در مورد سردار صحبت میکنن و پیامد های این اتفاق،گرون شدن نفت و....

سعی کنیم به همه ی عقاید احترام بذاریم

صدیقه آهنگرانی:

🎧  غرق در خون می آید.....

نمیدانم برای دست بریده ات روضه عباس بخوانیم

یا برای پیکر پاره پاره ات روضه علی اکبر

یا برای غم رهبرمان روضه مالک

یا به یاد محاسن سفیدت روضه حبیب

یا از هلهله حرمله ها

یا از شهادتت در غربت

🌹 همه منتظر شهادتت بودیم ولی برای رفتنت زود بود

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

چرا انقد راحت به هم توهین میکنید؟ هر کسی یه دیدگاه داره عزیزم خانما کلٱ دور سیاست نیستن مخالفتشون ...

دقیقا من که دیگه از این حجم از تاپیک حالم داره بد میشه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خدا رحمت کنه این مرد بزرگ رو

رحمت خدا به غیرت و شرفش

درود خدا به همیت و مردانگیش

امشب چشمهای خسته اش که یه عمر بی‌خواب بود، راحت بسته میشه

و ما میمونیم و ....

الهی و ربی من لی غیرک
چرا انقد راحت به هم توهین میکنید؟ هر کسی یه دیدگاه داره عزیزم خانما کلٱ دور سیاست نیستن مخالفتشون ...

منم دارم درباره همین میگم...

میگن سایت راجب بارداراست ولی درباره مادر شوهر و ... صد تا تاپیکه

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

اکثریت افرادی که جبهه گرفتند تاپیک میزنند و به همه افراد با نظر مخالف می توپند که شما فلانید و بیسارید  اگه ازشون اسم و فامیل دوتا سردار زنده مملکتو بپرسند تا از کسی نپرسند یا تو اینترنت جستجو نکنند نمیتونند بگن. درگیر شوی رسانه ای شدن خودشونم خبر ندارند! کمی تامل هم بد نیست !