2777
2789
عنوان

کاربران محترم سایت تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 7582 بازدید | 385 پست
اینجایی اون که ترکید پستتو نخوندم😄

همه جام تقریبا دارم تند تند گزارش میزنم 

والا رعایت نمیکنن برخی عزیزان 

هممون غم داریم من سرم اندازه کوهه ولی درست نیست این مدلی هم تاپیک بزنن و دعوا و توهین بشه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم توهین نباشه چرا ببندم؟ این همه خودمو اذیت کنم فحش و دعوا و گیس کشی تازه تو تاپیک دعوا میشه ط ...

سلام نی نی یار 5 و خداقوت

خب مهربون حرف شما درست اما من چندتا تاپیک زدم در مورد شهادت سردار و شعار مرگ بر امریکا دادم و بلافاصله بستم شما چرا اونا رو تعطیل کردین و در مقابل چندین تاپیک که با عنوان شهادت سردار برای خودشون فان راه انداخته بودن و حتی براتون لینک فرستادم کاری نکردین

من و امثال بنده که اینجا عضویم ایا نمیتونم مثل بقیه عقایدمون رو بگیم

ایا موضوع تاپیک ها فقط باید خواهرشور و جاری و خیانت باشه؟؟؟

کسے که با ترور حاج قاسم سلیمانے 💗سردار دلها 💗 توسط آمریکای جنایتکار ، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه... جام جانے ها در یمن به دست عربستان،با کمک آمریکا ،انگلیس وفرانسه و امارات در حال برگزاری است !....مدافعین حقوق بشر  کَرند ، کورَند ، لالَند....‏"کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا" همیشه در حال تکرار است ! ..نسل شِمر و یَزید و حرمَله ها هم ادامه دارد...گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ ایران ❤در وطن عزیزم 🇮🇷 ،در پاره تنم ...                                                       مرگ بر حقوق بے بشر 😢😢...............                                           اللهم عجل لولیک الفرج

چشم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

مرگ# بر قاتلان سردار سلیمانی

مرگ# بر آمریکا

مرگ# بر منافق

کسے که با ترور حاج قاسم سلیمانے 💗سردار دلها 💗 توسط آمریکای جنایتکار ، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه... جام جانے ها در یمن به دست عربستان،با کمک آمریکا ،انگلیس وفرانسه و امارات در حال برگزاری است !....مدافعین حقوق بشر  کَرند ، کورَند ، لالَند....‏"کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا" همیشه در حال تکرار است ! ..نسل شِمر و یَزید و حرمَله ها هم ادامه دارد...گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ ایران ❤در وطن عزیزم 🇮🇷 ،در پاره تنم ...                                                       مرگ بر حقوق بے بشر 😢😢...............                                           اللهم عجل لولیک الفرج
عزیز دلممممممممممممممممممم چرا پروف منو برداشتی مگه نمیبینی دعوا زیاده آجی😴😴

والله من دنبال دعوا نیستم پروفم دوستش دارم😭😭بیا منو بزن بیا نی نی یار ببینش خخخخ"اتفاقا یکی دیگه هم هست پروفش این شکلیه بیا اجی بیا دوقلو هستیم👭

بین این همه شلوغی یک نفر باشد که تورا بفهمد بس است!!!

این یکی از تاپیکا توهین به سردار، قطع کاربری کنید لطفاً 

https://ninisite.co/discussion/topic/3703974/زدی-ضربتی-ضربتی-نوش-کن

🇮🇷 یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

همه جام تقریبا دارم تند تند گزارش میزنم  والا رعایت نمیکنن برخی عزیزان  هممون غم داریم م ...

عزیزمی خواهری نهار کوفتم شد با این خبر اخه تی وی روشن نکرده بودیم.وای فای خونگیمون تموم کرده بود خواهرم ساعت12 اس داد بهم گفت خبر داری😔

بین این همه شلوغی یک نفر باشد که تورا بفهمد بس است!!!
حرفتون درسته ولی فقط تو تاپیکای حمایت از ایشون توهین میشه و تاپیک باید تعطیل بشه؟ یه تاپیک دیدم عنوا ...

چرا باید بسته بشه بازه هنوز؟ الان گزارش بزنین ببندم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خانوم محترم !!!!!!!!

نینی یار عزیز !!!!!!!

بد داغی امروز به دل ما گذاشته شده 

اگه شما واقعا یه ایرانی مسلمان هستی تاپیکارو زرت وزرت نترکون 

ما گزارش میزنیم واسه اون که فحش میده فقط اون رو قطع کاربری کن

آخه این چه وضعشه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

نزارید در موردتون فکر ای بد بیاد سراغم.......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
والله من دنبال دعوا نیستم پروفم دوستش دارم😭😭بیا منو بزن بیا نی نی یار ببینش خخخخ"اتفاقا یکی دیگه ه ...

نمیخواااااام.توبعد من عضوشدی پروفمم برداشتی😢😢😢😢.ازاین به بعدهرجابشینم میگم باهام چیکارکردی.