بهت میگه چه مارک ابرسان و یا مرطوب کننده ای استفاده کنی
شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ... فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد... در زلف شب گره بزنم زلف مست را ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ... با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم، با من بخان تا در هوای تو شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
شوهرم میگه بیخیال باش ولی نمیشه بیخیال باشم زود پیر میشم
چ شوهر خوبی. عزیزم صورت همینجوری بهش نرسی یجوری میشه سعی کن با وسایل های ک تو خونه داری بهش برسی گلاب عالیه ماست و زردچوبه. اب زیاد. با هرچیزی صورتتو نشور ب صورتت زیاد دست نزن ابلیمو تازه بزن بهش. و اینک اگ میتونی ی دکتر پوست برو حتما
من 29 سالمه بهم میگن 23 سالته علتشم اینه که پوستم چربه و البته خودم همیشه ابرسان پوست و بوخور صورت استفاده میکنم.به پوستت نرسی پیر میشه عزیزم.بوخور بابونه و گل سرخ و گلاب.جالبش اینه که خیلی هم جوش میزدم ولی بوخور جلوی جوش صورتمو گرفت.بعد بوخور لایه بردار میزنم بعدشم یه ماسک ابرسان میزارم.هزینه ای هم نداره .یا میتونی سیب زمینی رو خیلی نازک برش بدی بزاری رو صورتت خیلی خوبه برا پوست