2777
2789
عنوان

سردار مقتدر ♥

117 بازدید | 4 پست

خون تو مرگبار تر از آن است که فکرش را بکنند... خواستم برایت فاتحه ای بفرستم اما دیدم آمریکا در اولویت است...

الهم عجل الولیک الفرج

خیلی برام غمگین و عجیبه که شخصی ایرانی باشه و از این خبرِ حقیقتا دردناک احساس خوشحالی کنه! 

مگه میشه کسی انقدر خود فروخته و غربزده باشه که با شناخت سردار با دیدن ایثار و اقدار و ابهت این شهید بزرگوار از شنیدن خبر شهادتش خشکش نزنه و چشماش دریا نشه و از ته دل جیگرش نسوزه؟

#‍منافق_نباشید

دشمن.شادنکنید😊# ‍ 

بی# .تفاوت.نباشید

آمریکا همین است...

از یک طرف وعده گشایش اقصادی و مذاکره میدهد

اما سر بزنگاه خنجر خودش را در قلب عزیزترین مردم ما فرو میکند...

حالا بهتر میتوان فهمید که چرا مرگ.بر.آمریکا#  

کسایی که سردرد میگیرن و حس میکنن حالشون بهم میخوره نیان تو تاپیک من مجبور نیستی بیای ادب و فرهنگ و شعور خودت و خونوادتو نشون بدی دوست عزیزِ روشنفکر نما! لطفا تاپیکای مربوط به سردار عزیز و شهید مارو نترکونین

اگه شهادت ایشان ی درد باشه افکار غربزده و منافق گونه بعضی خانما هزااار درد هست!

واقعا برادر یا پدر خود شمارو کسی بکشه انتقام نمیگیرین؟قصاص نمیکنین؟ الانم عزیزدل ما شهید شده...

به حق امام علی انتقام خون شهید عزیزمونو که پاسدار ناموس این مملکت بود رو سریع میگیریم و چشم دشمن رو کور میکنیم!

به نیت فروپاشی سریع اسرائیل و آمریکای ملعون بگویید

ولعنه الله علی القوم الظالمین 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

🌹👌

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول از یک انسان فانی بت ساختن، بعد اون بتو شکستن و بعد شوی رسانه ای راه انداختن.. یه الگوی تکراری که تو تاریخ بارها اتفاق افتاده و بعد از این هم اتفاق خواهد افتاد. دوستانی که میگند داغداریم لطفا اسم و فامیل دو تا از سردارهای دیگه مملکتمونو بگید! لطفا از انسانها بت نسازیم چرا که حضرت ابرهیم سالها قبل به انسانها نشون داد بتها باید شکسته شن