2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 12 پست

سلام

دوستان من ۲۶ سالمه.اقدام کردم برای بارداری چند روزی هست.البته این ماه پریود نشدم و با استفاده از کیت تخمک گذاری تشخیص دادم روز تخمک گذاری.می خواستم بدونم که ماه اول رو باید از کی حساب کنم با توجه به پریود نشدنم

از بعد از اخرین پریودیت

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه قبل اصلا پریود نشدی؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

از آخرین روزی که شروع پریودی بوده ، حساب میشه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
چرا پریود شدم.۴ ماه قبل

ازمایش قبل بارداری رفتی؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

۴ماهه پریود نشدی ؟؟؟

نه.من ۴ آذر ماه پریود شدم.دی ماه هنوز نشدم

اها

خوب تست گرفتی؟چی شد؟

سوالت گیج شدم