2777
2789
عنوان

خانمایی که نمی ترسین بیایین یه چیزی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 172 پست
بگو توپت و بندازی پاره میکنم بر دم درتون بازی کن چرت نمیگم از ترس ج ی ...

چ اتفاقایی مثلا😢

کاربری هام ‌‌؛  جودی،ماهی سیاه کوچولو، دیگولاس☹️                  که ترکیدم💣💥    ب لطف شما دوست عزیز😏.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد میگه بیا بازی کنیم به شکل پسرمه که دوسالشه

ول کن تورو قرآن 😶😶😶😶ترسیدم

ما انسانها مثل مدادرنگی هستیم،، شاید رنگ مورد علاقه یکدیگر نباشیم!!اما روزی برای کامل کردن نقاشیهایمان دنبال هم خواهیم گشت😇😇😇😇
بچه جنه مشکلی نیست باش بازی کن کاریت نداره منم اینجور بودم البته یه شب 

واقعااااا 😲

کاربری هام ‌‌؛  جودی،ماهی سیاه کوچولو، دیگولاس☹️                  که ترکیدم💣💥    ب لطف شما دوست عزیز😏.    

:))

دو حالت داره یا حوصلت سر رفته تاپیکو زدی یا اسکیزوفرنی داری

حالت سومش مال تو فیلماس فقط ؛)

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
بگو توپت و بندازی پاره میکنم بر دم درتون بازی کن چرت نمیگم از ترس ج ی ...

میاد با دستامبازی میکنه اگه احمیت ندم میزنه توصورتم البته یواش قشنگ حسش میکنم صدای پاشو می شنوم اما نمیتونم تکون بخورم

شادی روح عموی جوونم صلوات
وای سقط کردم این چه تاپینگی بوددددد زهر مار ترسیدم 😭😭😭

فک کردی نمیدونم از قصد مینویسی تاپینگ ریپلای شی؟ 😏😂😂😂

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم