2777
2789

من کسی دور برم هست که زندگی خودشو با من مقایسه میکنه سعی میکنه از من عقب نیافته . ولی تیشه به ریشه خودش میزنه وحاضر به بدبختی بیافته وکم نیاره .من بارها سعی کردم خاکی باشم. وتشویقش کردم به اینکه سعی کن استفاده درست از فرصتهاش بکنه .اکثر اوقات گوش نمیکنه. وکار خودش میکنه دیگه امشب هم یه حرکتی دیدیم. از ش شوهرم اعتراف کرد چرا واقعا این کار با خودش . میکنه کلی خودشو بی خود گرفتار میکنه . شما بودین چکار میکردین . خیلی سعی کردم رابطمو کمتر کنم‌ اما چون از نزدیکا هستن سخته. ونشدنی

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میذارم انقدر حسودی کنه دق کنه😑

میدونم چی میگی ولی نمتونم بدبختی کسی ببینم.حتی دشمن. بارها دلمو شکسته طرف . ولی واگذارش کردم بخدا

میدونم چی میگی ولی نمتونم بدبختی کسی ببینم.حتی دشمن. بارها دلمو شکسته طرف . ولی واگذارش کردم بخدا

عزیزم بهترین کار قطع رابطست حالا میگی نزدیک نمیشه ولی من خودم اگه خواهر خودمم اینجوری باشه سعی میکنم سالی یبار باهاش رفت و امد کنم اینجوری جفت طرف راحت ترن

عزیزم بهترین کار قطع رابطست حالا میگی نزدیک نمیشه ولی من خودم اگه خواهر خودمم اینجوری باشه سعی میکنم ...

یبار باهاش کلا قطع رابطه کرد حدود یسال . ولی بچم خیلی عذاب کشید