آره میدونی چکار کن بادمجونو که سرخ کردی تو ماهیتابه هه پیاز سرخ کن زردچوبه و رب بزن بزار رب ت قشنگ سرخ بشه قرمز بشه بعدم نمک و فلفل سیاه و دارچین و عرق یا پودر هل و زنجبیل و پودر پیاز و پاپریکا بزن گوجه حلقه حلقه کن درشت مثلا از وسط نصف کن میتونی ٧٨ ببری ستاره ای بشه با فلفل دلمه ای سبز که حلقه حلقه کردی بادمجونا رو بچین و یه تیکه پیاز آبلیمو بزن غوره هم بریزی پاش جووون میشه زیرشو کم کن بزار آروم بپزه بعد که خواستی بکشی خورش رو از آب بادمجونه بریز تو قیمه واااای چه طعمی! هم بادمجونات له نمیشه هم مزش خوب میشه
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن