2777
2789
عنوان

من جنم😤😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 50 پست
خخخخخ باریکلا جرئتو 

يمي گفت عكس بزار گفتم از ترس وقيح جرات ندارم😂😂😂

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

افرینن اسی حالا تاپیک قفل کن😂💋

چِه خوبِه  کِ یِکی اِنقَدر دوسِت داشتِه باشِه کِ بَقیِه بِهِت حَسودی کنَن:)💙                                                                                          یِهو اومَدی تویِ زِندِِگیم وَ شُدی کُل زِنْدِگیم:)🧡                 #Ly⛓🖤                                                                     خدارشکر تنها دوست پسر شوهرم بوده😂💜مثل بعضیا بیچ نبودم که هفته ای دوبار رل بزنم😏😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا امامزاده صالح😂😂😂 بسم الله 

خيالت راحت شد؟؟ 😂😂😂 الان نيني يار از سايت محوم ميكنه كلا

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

يمي گفت عكس بزار گفتم از ترس وقيح جرات ندارم😂😂😂

خخخخ 

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
یه آخونده تو اینیستا میگفت ازدواج با جن واقعییت داره جتی ازش بچه دار هم میشن خواستم بگم شما جناهم رس ...

اره بابا.مامان جنه بيچاره ٧ سال پيش ١٠٠ ت جهيزيه داد با يه ماشين بهم.سيسمونيم ٢٥ ت شد.ما جنا كلا عادت داريم خونواده جنارو از هستي ساقت(صاقت،صاقط،ساقط،ثاقت،ثاقط) ميكنيم وقتي ميخوايم عروس شيم

نه نمیکنه دلیلیت موجهه😅😅

نيني يار از ريشه ميزنه ديگه دنبال دليل نيست آخه😂😂😂😂 اشكال نداره.حداقل بعدش به نيكي ازم ياد ميشه.آدن با جراتي بودم