2777
2789

من خودم بهیار هستم  تو بیمارستان شهر ما یه عده بوسیله یه موسسه اومده بودن چن روز اول آوردنشون بعد پولشون رو خوردن یه آب هم روش 

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیدونم من یه دوره قبلا دیدم سه سال پیش ازطرف کاربابام یه ماهه بود با480هزارتومان و به دورا دیگه هم بودکه سه میلیون بود نرفتم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
سلام ببخشید که جواب سوالتو بلد که نیستم هیچ‌ ‌‌،  یه سوال هم ازت دارم کمک بهیار یعنی چه کارها ...

من دورش و دیدم ولی بیکارم پایین ترین درجه پرستاریه کارش گرفتن نبض و دما وفشار خون راند ملافه سوند فولی و اینجور چیزا

نرو عزیزم، آجیم تو بیمارستان کار میکنه خواستم برم گفت نرو یه کاری بت میگند که تحمل نمیکنی برده گی پو ...

منم موافقم.تو شهر های بزرگ بهتره.ولی تو شهر های کوچیک کمک پرستارو با خدمات اشتباه میگیرن.

نرو عزیزم، آجیم تو بیمارستان کار میکنه خواستم برم گفت نرو یه کاری بت میگند که تحمل نمیکنی برده گی پو ...

برای خودم نمیخواستم خودم مشغول به کارم دوستم اطلاعات جدید میخواست