2777
2789
عنوان

بعد از ۵ سال زندگی عاشقانه.....

784 بازدید | 16 پست

منو شوهرم عاشق هم بودیم یعنی میمردیم برای هم حتی وقتی فهمیدیم بچه دار نمیشیم هیچی از علاقمون نسبت به هم کم نشد ولی اونقدر دوست داشتیم مامان بابا بشیم که رفتیم ای وی افو موفق شدیمو به ارزومون رسیدیم  بچم پنج ماهشه والان باید همون روزایی باشه که انتظارشو چند سال کشیدیم ولی روز به روز داره علاقم به شوهرم کمتر میشه طوری ک رو اعصابمه حرفاش دیگه حتی صدام نمیزنه قربون صدقم نمیره که هیچ بی احترامی هم میکنه خیلی به فکر پوله والان دغدغش بیشتر پوله تا خانواده هی چیکار کنم

خدایا شکرت

بعدازبه دنیاامدن بچه ناخواسته دوطرف ازهم فاصله میگیرن اول فکرمنفی راازذهنت پاک کن بامحبت هایی که قبلااانجام میدادی شوهرتابکشون سمت خودت نذارحرمتتون ازبین بره وبیشترتوهین کنیدبهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم اینطوریم.بچه فاصله میندازه.

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
بعدازبه دنیاامدن بچه ناخواسته دوطرف ازهم فاصله میگیرن اول فکرمنفی راازذهنت پاک کن بامحبت هایی که قبل ...

اولین راهکار خودم همین بود ولی فایده نداشت تا اینکه خودمم مثل خودش دارم رفتار میکنم و اینجوری حتی با کل کل کرن و خرد کردنش دلم خنک میشه

خدایا شکرت

عزیزم بعد از زایمان یک سالی طول میکشه تا به اون روال قبل زندگی برگردید....

فکر کنم افسردگی بعد از زایمان گرفتی..

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
چیکار میکنی شما به منم بگو واقعا سخته این شرایط

ادامه میدم...تو غربتم وبی کسی با بچه شیطون میگذرونم...مثل یه مرده متحرک

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عزیزم بعد از زایمان یک سالی طول میکشه تا به اون روال قبل زندگی برگردید.... فکر کنم افسردگی بعد از ز ...

اخه اون رفتارش تغییر کرد یهو از این رو به این رو شد چیکار کنم عزیزم

خدایا شکرت
اخه اون رفتارش تغییر کرد یهو از این رو به این رو شد چیکار کنم عزیزم

عزیزم باهاش صحبت کردی؟؟؟؟!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!