2777
2789

چه طور درست میکنین من قالبم توش دو تا پودر ژله جا میشه بعد طبق دستور اینترنت نصف پودرو اب میریزم نصف باشیر کلا دو رنگ میتونم استفاده کنم تازه با شیر خیلی بد میشه میخواستم طرز تهیشو بدونم اندازه ها دقیق برا اینکه چهار تا رنگ استفاده کنم اون وقت اندازه ها برا هر نصف پودر چه قدر باشه خلاصه هر کی قشنگ بلده با اندازه دقیق برا چهار رنگ یادم بده 

نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب گرم مخلوط کن و بذار روی بخار آب یا مایکروویو که ذرات ژله خوب توووش حل بشه .. نصف لیوان هم آب سرد بریز روش و بریز توو قالب و بذار توو یخچال .. نصف لیوان بستنی رو بذار دماش بیفته آب شه .. نصف دیگه ی پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کن و بازم سعی کن ذرات ژله کامل حل شه تووو آب .. مخلوطت رو بذار خنک شه .. دماش که کم شد نصف لیوان بستنی رو بهش اضافه کن و تند تند هم بزن و بریز روی لایه ی اول و بذار ببنده.. تا آخرش باید همینجوری لایه به لایه پیش بری عزیزم 

نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب گرم مخلوط کن و بذار روی بخار آب یا مایکروویو که ذرات ژله خوب توووش ح ...

خوب اینجوری برای یه رنگ ژله نصفش مات میشه نصف براق بازم تو کل قالب دو رنگ استفاده میشه چهار رنگ فقط با بستنی درست کنم قشنگ میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگ رنگین کمان میخوای باید چند رنگ ژله بخری

اگ برات مقدور نیس ژله آلوئه ورا بخر 

توش رنگ خوراکی بریز

من گاهی اینکارو میکنم

بجای شیر بستنی بریز خوشگلتر میشه اگه مات باشه

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما