چه طور درست میکنین من قالبم توش دو تا پودر ژله جا میشه بعد طبق دستور اینترنت نصف پودرو اب میریزم نصف باشیر کلا دو رنگ میتونم استفاده کنم تازه با شیر خیلی بد میشه میخواستم طرز تهیشو بدونم اندازه ها دقیق برا اینکه چهار تا رنگ استفاده کنم اون وقت اندازه ها برا هر نصف پودر چه قدر باشه خلاصه هر کی قشنگ بلده با اندازه دقیق برا چهار رنگ یادم بده
نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب گرم مخلوط کن و بذار روی بخار آب یا مایکروویو که ذرات ژله خوب توووش حل بشه .. نصف لیوان هم آب سرد بریز روش و بریز توو قالب و بذار توو یخچال .. نصف لیوان بستنی رو بذار دماش بیفته آب شه .. نصف دیگه ی پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کن و بازم سعی کن ذرات ژله کامل حل شه تووو آب .. مخلوطت رو بذار خنک شه .. دماش که کم شد نصف لیوان بستنی رو بهش اضافه کن و تند تند هم بزن و بریز روی لایه ی اول و بذار ببنده.. تا آخرش باید همینجوری لایه به لایه پیش بری عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.