2777
2789
عنوان

قهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهکارش ب نظرم اینه که یه طوری وانمود کنی انگار نمیدونی قهره

خودتو سرگرم نشون بدی.یه فیلم خنده دار ببینی و با خودت بخندی.واس خودت میوه پوست بکن بخور

اصلا پا پیچش نشو.وقتیم اومد آشتی اصلا از قهرش حرف نزن و اصلا معذرتخواهی نکن.انگار اتفاقی نیوفتاده

اگه خودتو سرگرم کنی جوری که شوهرت ببینه داره فراموش میشه و بدون اون خوشی خودش میاد سمتت تازه از دفعات بعد دیگه اصلا قهر نمیکنه.....ما قهر میکنیم من بیشتر ب خودم میرسم ارایش میکنم بی توجه بهش اهنگ میذارم با صدای بلند میخونم میرقصم کیک میپزم میرم اینترنت کتاب میخونم فیلم میبینم تو خونمون پرنده داریم بااونا بازی میکنم اخرم خسته میشم بلند میشم کارای خونه رو انجام میدم یهو میبینم شوهرمم داره مثلا کمکم میکنه میره دسشویی رو میشوره ظرفارو میشوره و از این راه خودشو بهم نزدیک میکنه اشتی میکنه 😂😂😂

راهکارش ب نظرم اینه که یه طوری وانمود کنی انگار نمیدونی قهره خودتو سرگرم نشون بدی.یه فیلم خنده دار ...

امروز نهار پختم رفتم طرفش بدتر شد انگار قهراش حالتهای روانی داره

امروز نهار پختم رفتم طرفش بدتر شد انگار قهراش حالتهای روانی داره

یعنی تعارفش کردی نخورد?

خب مهم میست.دیگه تعارف نکن.میخوای میزو بچین واسش ظرف بگیر ولی هیچی نگو.

نمیدونم بخدا ب نظر منک اصلا نباید محل بدی تا خودش درست بشه و بتونه بیاد صحبت کنه.بعدا بهش و تو یه مردی ب بلوغ رسیدی که میتونی رابطه جنسی برقرار کنی پس باید بتونی چیزی که تو ذهنته رو هم درموردش حرف بزنی.

فکر میکنم اولش ک قهر کرده خیلی منتشو کشیدی همونطور ک میگی تبدیل شده ب استرس واست پس معلومه ک تو بهش نشون دادی از قهراش میترسی،بخاطر همین اون داره گروکشی احساسی میکنه.قهر میکنه تا ب هدفش برسه.محل نده تا کم کم از سرش بیوفته

اصلا نمیاد آشتی حتی یکماه خیلی وقتا هم سرکاره

توهربار دعواتون قهراتون طولانی شده عادت کرده من تاالان طولانی ترین قهرم ۳ روز بوده الانا دیگ بیشترش ی روزه 

زندگیم دخترم😍
خیلی دارم بخودم فشار میارم نه طرفش برم نه براش زنگ بزنم تمام جوانیم رفت 

فشار چرا خواهر من.اون قهره شما ب خودت فشار میاری?رو خودت کار کن روحیتو قوی کن

بالغین با هم حرف بزنین.قهر چیه

اونروز هم بحث کوچیک داشتیم و هم خسته بود بخاطر گریه بچه رفت رو مبل خوابید فرداش گفتم دیشب رفتی رو مبل خوابیدی یبار دیگ تکرار بشه واسه همیشه بمون رو اون مبل فهمیدی

زندگیم دخترم😍