2777
2789

من برا تولد شوهرم ایده دارم ولی فعلا پول ندارم خخخخخخخخخخخخخ

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو منم استفاده کنم 😂

والا من میخوام یه کیک خودم براش درست کنم و غذای مورد علاقشو و یه گوشی بگیرم براش البته اگه حقوق بدن تا اون موقع 😁

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
والا من میخوام یه کیک خودم براش درست کنم و غذای مورد علاقشو و یه گوشی بگیرم براش البته اگه حقوق بدن ...

وای شوهر منم اتفاقا گوشیش خراب شده.باتریش زود زود خالی میشه یه مدتم هست انگار دلش جدید میخواد....اگر تا اونوقت نخرید فکری میکنم ک بخرم واسش.

وای شوهر منم اتفاقا گوشیش خراب شده.باتریش زود زود خالی میشه یه مدتم هست انگار دلش جدید میخواد....اگر ...

انشالله که بتونیم بخریم 😁