2777
2789
عنوان

جاری حسود

16814 بازدید | 67 پست

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید.جاریم ۹ سال ازم بزرگتره بعدمن نامزدی کردقبل من عروسی کرد.دوماه اول فقط تیکه مینداخت بهم جوری که مینشستم زارزارگریه میکردم .خیلی حسوده اگر من یه لباس بپوشم یا میگه خوب باشوهرت ست میکنید یا بلند بلند ده بار میگه من اینو خریدم اونو خریدم اینو میخرم فک میکنم منم مث خودشم ک حسوده.بقران کاری باهاش ندارم .شوهرم برااولین سالگرد ازدواج برام ت ا ج خرید تو عروسی پوشیدم جاریام بخصوص این داخشتن میمردن یه ماه بعد به گوشم رسید که یک ماهه تو خونشون خونبارونه شوهرشم میگه این زنیکه (من)به چ حقی اینو خریده.حالاخودشم کم نداره.عید فقط اومدن خونمون اینقد بدنگاه خونمون کردن ۱۰ دقیقه نشد گفتن بریم بچمون گریه میکنه درصورتی که هیچ چیزیش نبود.خواهرشوهرام خوبن بیشتر وقتااز دست جاریم شاکی میشن ولی دفعه بعدی ک جاریمو میبینن  چنانطوری مجذوبش میشن انگار مهره مارداره.درصورتی که من محرم رازشونم ولی اون نیست .حتی طوری شده بود که اگر بچش میومد پیش من قیافه میگرفت ک من دست به بچش نزنم هرجایی میرم اینقد بی اهمیتم میکنه ک نگو حالا من از هرلحاظ ک بگین ازش سرترم ولی کاریم شده که قرص اعصاب میخورم مشاوره میرم که بتونم منم نادیدش بگیرم ولی کامل موفق نشدم .اینم بگم که یه چیزی درونمو قلقلک میده که ببینمش .دلیل اومدنم نی نی سایت همینه 🙏ممنون میشم راه حل بدین ک اونم مث من حرص بخوره البته مادرم میگه خوب نیست ولی من اگر لینطور پیش میرم نابودم میکنه

تاج؟ تاج پوشیدی؟ 

ینی چی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو داره حرص میخوره دیگه که اینجوری میکنه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

وای   چرا   برای  همچین ادمی    حرص  میخوری  .اون  الان  داره دق  میکنه   شما  باید   بی تفاوت  باشی   

اصلا  انگار  همچین کسی  وجود  نداره   .میبینیش  اصلا  توجه  نکن بهش   همش  نیشخند  بزن    از صدتا فش  بدتر  براش

منظورم اینه ک تاج زدم

توو عروسیه خودت؟ 

این حسودی نداره ک

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ای عزیزم خداصبرت بده خیلی سخته دقیقا حستو درک میکنم منم همین مشکل تورو دارم ولی چون ازهم دوریم دیگه نمیبینمش حالم بهتره و نه باهاش حرف میزنم نه کارش دارم درحد اروم توام اصلا بیخیال شو بابا سعی کن طوری جلوه بدی اصلا نمیبینیش اصلا برات اهمیتی نداره

عزیزم حسادت چیزیه ک باعث میشه خود طرف از درون خودشو بخوره...تو زحمت نکش خودش داره جر میخوره از حسادت

درضمن تو نباید خودتو در سطح اون بیاری پایین..همیشه خوشرو باش...جوری ک انگار اصلا برات مهم نیس...کم کم ادم میشع

اگه بفهمه موفق شده ک اذیتت کنه بدتر میکنه

خودت رو دوست داشته باش❤

تاج زدی تو عروسی؟؟؟؟ عروسی کی؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...