2777
2789

خونمون تقریبامیشه گفت قدیمی سازه،چن ماهیه سوسک میبینم،خیلی بده،همه جاهستن،اول از سم پودری استفاده کردم برا اشپزخونه،که خب بچه کوچیک دارم ک هر چیزی روزمین بیوفته ازدستش برمیداره و ممکنه دهنش بزاره،نمیشه همه جازد،سوسکا ازاشپزخونه فرارکردن اومدن تو حالواتاقا،اما نمردن،دوسه هفته پیش کله خونمو تو ای هوای سردریختمبیرونو شستم،هههمه چیواز دم شستم،خونرم سم چغندرک چقدقویه زدم،دوباره وسایلمو چیدم!اما بازم مثه سوسک میبینم،بدیش اینجاس ک مهمون میاد،خیلی ریلکس ازجلو مهمون ردمیشن،واقعن نمیدونم چکارکنم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب که میخوای بخوابی،تو همه ی سوراخ های چاه مثل سوراخ سینک ،روشویی و حمام و دستشویی،سم کامن بریز

درش رو باز کن و بریز تو سوراخ ،بعدش هم آب باز نکن،دستکش یه بار مصرف دستت کن که مجبور نشی بشوری دستات رو

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
یعنی هیچی مث سوسک کش کامن(بسته مشکیا) سوسکو نابود نمیکنه. حتی تخمشونم خفه میشه

ولی باید حتما دقت کنه کامن اصل باشه

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.