2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا جواب بدین

100 بازدید | 10 پست

دخترم سه ماهشه شبا تا ده صبح بیداره ده صبح تا غروب خواب اصلا هم نمیشه بیدارش کرد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟یه دارویی چیزی

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دارو تجویز کنیم؟   ببرش دکتر، بچه باید شب بخوابه، خواب شب واسه رشدش خوبه

خب به نظرتون ببرم دکتر فایده ای داره؟دارو میده؟یا میگه روز نزار بخوابه و از این حرفها

خب به نظرتون ببرم دکتر فایده ای داره؟دارو میده؟یا میگه روز نزار بخوابه و از این حرفها

من بردم دکتر گف روزا نذار بخوابه . دختر من عمرا نخوابه بیهوش میشه روزا. شربت بیبی اسلیپ داد ک زیاد تاثیر نداشت

سه چهار شب شبا دو سی سی دیفن هیدرامین بده شاید تنظیم شد خوابش.البته دکترا میگن دیفن ضرر داره . اول ...

بیبی اسلیپ کاملا بی خطره؟ والا بعضی وقت ها استامینوفن میدم اعذاب وجدان میگیرم

من بردم دکتر گف روزا نذار بخوابه . دختر من عمرا نخوابه بیهوش میشه روزا. شربت بیبی اسلیپ داد ک زیاد ت ...

دقیقا دختر منم بیهوش میشه اصلا نمیشه بیدارش کرد

ب نظر من دارو نده

هر شب سعی کن نیم ساعت زودتر بخوابه کم کم درست میشه میبینی یه شب دو ساعت زودتر خوابیده ولی خودتونم بای خودتونو ب خواب بزنین و همه لامپارو خاموش کنین واگر نه امکان نداره بچه بخوابه

ببرینش مهمونی یا شهربازیهای سرپوشیده. یا ساعت 8 9 شب ب بعد بازی کنید باهاش تا خسته شه

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊